3 yıllık evliliğimizde sorunlarımz tartışmalarımz hic bitmedi iyisek cok iyiyiz beni el ustunde tutmalar yardımlar her konuda alttan almalar

ama kotuysek te cok kotu olduk aynı evde 10 gun konuşmadığımızı bilirim.ben hep kusen taraf oldum.cunku cozulmesi gereken sorunlar cozulmuyordu ben de surat asıyordum o da kendince beni suclayıp durdu.ozur dilediği hataların yarısını yine yapmaya dwm etti.sonra 2.yılımızda başladı artık tartışmalarda hakaret etmelere.buna yavaş yavaş ucu şiddete dayanan hareketlr ekledi uzerime yurumeler beni sarsmalar.haklı olayım yada olmayayım hic haketmediğiim laflar sarfetti bna

Korunduğumuz halde hamile kaldm.soz vermesine karşı devam etti.6.ayımda uzerime yurudu oramı buramı cekiştirdi.2--3 defa evi terki etmişliğim var bu 3yılda.iyi bi insan artıları daha fazla sabrettim ama bu surecte icten ice ondan uzaklaştm.seviyordm ama soğumuştum bu ilişkimize yansıdı ama o beni suclamaya dwm.
Bebek doğdu 2 aylıktı kavgamz oldu beni tutup boğazıma sıkmaya calıştı onu iteledim ve odama gittim.oyle boyle barıştk
ve bugun yine yaptı yapacağını.bana karşı bi kusur işledi ve tartıştık.gozu dondu kendini uste cıkarmaya calıştı,beni cok kotu sarstı.boğazımı 3-4defa sıktı sacımı cekiştirdi bna hakaret etti.bende kendimi savunmaya onu itmeye calıştım.cok kotu tartıştık itişe kakışa.sonunda ona senden boşanacağım dedim.bna ne dese sizce.oturacakmışm oturduğum yerde karılığımı bilcekmişm eş olcakmışm ben onun bana verdiği değeri haketmiyormşm her şeye burnumu sokuyormuşum karılık yapmıyormşm ve sacma sapan bi ton kelime.O kadar nefret ettimki o an ondan.defol git bu evden dedim.şerefsiz dedi.he ben şerefsizim senin gibi şerefli biriyle yaşamamalıyım deyip kapıyı carptm bebeğimin yanına geldim.uyuyordu.saatlerce ağladım cıktı gitti 12de geldi ve salonda yatıyor.
Bıktım artık bu hareketlernden.yeni huy cıkarmş tartıştığımızda hakaret ediyr cok konuştum mu haksızsa hemen bna saldırıyor bu şekilde beni sindirmeye calışıyr.bebeğimi nasıl bu zihniyette bi adamla buyutucem.erkeklik duşuncesi tamamen ilkel.bu yarın bebeğim buyuduğunde de devam etcek ve belki onun yanında da hakaret şiddet gosterck.
Bıktım artık ondan duzelcem deyip duzelmemesinden.
Ne yapayım kızlar soyler misiniz Allah aşkına.O 30 ben 25 yaşında.o atanmış ben ise atanamamış bi oğretmen.kadrolu olsaydım daha guclu kararlar verirdm belki de.
Yarın cıktığında bebeğimi ve bi kac eşyamı alıp anneme gitmek geliyr şimdilik aklıma.
Onun gozunde haksızm haketmişm.bu olaydan sonra evde durmam bna yaşattıklarını kabul etmiş olmam anlamına gelcek.ha gidersem belki bi iki gun konuşmicak sonra beni suclaya suclaya ozur dileyeck eve getirck.Ama bu cozum değil.ya Bu yaşananlar kat be kat artarsa.boşanmak da var aklımın bi ucunda.ama nasıl dayanacağım nasıl yapacağım.Ustelik bebeğimize cok duşkun.
boğazımı sıktı izi kalmadı ama yarın gidip bi darp raporu almayı duşunuyorum.şikayet etsem etmesem kararsızm.bi sure ailemde sessizce bekleyeyim diyorm. Ama raporu alırsam boşanma flan olursa delil olur.
Doğuda memleketimizdeyiz nasıl dayancam bilmiyorum.işim bile yok bebeğim dha 6aylık.