gunaydın arkadaşlar.ben nilifer .buraya yazı yazmak boynumun borcu oldu cunku bu siteden hic cıkmadımm.hep takip ettim okudum araştırdım.hep kendimi hamile sanıp kandırdımm.yok adet gunum gelmeden kan testleri yapmalar falann.bir yıl boyuncaa.insan hicmi uşenmez hicmi uslanmaz akıllanmaazz.her seferinde negatifi duy ve herseferinde kendine soz ver bidaha gitmicem adetimin gecmesini beklicem demeler.ama hic bizaman kendime soz geciremedim.kendime engel olamadım.psolojim bozuldu iş hayatımı ozzel hayatımı etkiledi.. kafayı yediimmm.artık doktorlarr tek sorunun benim takıntılarımın olduğunu soyluyorlardıı.bu kafayla ğidersen 10 senede gecse anne olamassın dedi doktorr.ve doktorların hepsi.cıkışta hep kızdım soylendim doktorlara eşimle tartışmalarımmm başladıı.pskolaga gitceksin dieee baskılıoduu benii. cunku uyuyamıoduumm.hamile gormek istemiodum duymak istemiodum yureğime bişey saplanıodu.icim cok acıodu.tum arkadaşlarımm anne olduu ve benn sap ğibi dolasıodum.her duyduğumu yapmalarr falann.bu siteden ne duyduysam yaptımm(duzenli olarak yapmadım 1 yada 2 ğun)mutfağım ottan gecilmez olduu saklıodum eşimden karısımlarrr o iğrenc şeyler.sitelerden adet gunu hesaplamalar 1 ğun gecince hamileyim die kendimi kandırmalar.tek tek işaretlioduum takvimi adet ğunu ,ilişki ğunleri yumurtlama ğunleridieeee. yumurtlama ğunlerimde ilişki olmadımı aglamalarr ....uyuyamıodum ogunn.tabii iş kabus oluoduuu.işten izin almalarr. artık zorunlu olmuştu ilişkii sırf cocuk icindii.eşim kızıodııı ben zevk alamıorum olmuoo bnimkii diee.ben zorluoduumm.ilişki ğunu gelice oğun bi, kasılmalarrr offf gene olmucak benimki nin başı agrıcak yada olmucakkk dieee.bir yıl boyunca hep husraan gittiğidiyor.comdan yumurtlama ma bakan kitler satın almıştım yumurtamın olgunlaştığını o kitten oğrenip ilikkiye giriodumm.olmadı olmadı olmadı olmadı.ilk kezz bu ayy adet ğunumu hesaplamadımm.nezaman gelceni bilmiodummm.ama takip ediodummm icten icee buna fırsatım olmadı cunku eşimlee kavga etmiştik.ben annemlerdeydimmm. morelim bozukkk.yumurtlama ğunumu biliodumm doktar pazartesi salı carşamba ilişki dedi.o gunlerde asla olmadıı sonrası ndada olmadı cunku annemlerdeydimm oncesinde ilişki oldu adetimin 8 ve 10 ğunu. zaten hep aklımdaydıı bi hesapladımm 34 ğun olmuş adet gorelii.sabah test yaptımm cift cizgii ve cokk belirginn ve hamileyddim oncesinde saatlerce beklerdimmm ikinci cizgiyi.hemen cıktıı.dun kan değerim 3900 cıktıı hamileyim bugun keseyi ğormeye gidecezz 20 ğunluk hamileymişim.ben şoyle duşundumm nasılsa olmuoooo. yumurtlama ğunu takip eettim de neolduuu dedimm.etmedimm.edemedimm cunku eşim yoktuu.eşim olsa zaten kacırmazdımm .kavga falan demez giderdim yanınaşukur hamileyimmm.allah en doğru zamanı biliooo.bizim yerimize duşunen ulu bir yaratıcı var.lutfen duşunmeyinnn ben hamileysem herkez oluurrrr.inanın banaaa .dua edicem şize