Daha onceki konumda yazmıştım eşim olacak mahlukat 37 haftalık hamileyim tartıştıktan sonra bizi bıraktı ailesinin yanına dondu. Gittiği yetmiyormuş gibi birde annesi instagram durum kısmına eden bulur belasını falan yazmış utanmadan musaade ettirmiş ne insanlık var ne vicdan bunlarda riskli hamileliğim var doğurdum doğuracam yaptıkları şeyler bunlar bebeği bile sormadı bir kere bile neyse kızımın doğum gunu bugun o adamın gittiği 4 5 gun oldu hic aramadı 3 yaşında kızım var. Bugun annemin telefonundan cizgi film izlerken wp dan babasını aramış resimlerden secebiliyor sesi geldi baktım ağlıyor baba gel nolur cok ozledim seni diye anladım babasıyla konuşuyor alamadım cocuğu goruşturmğyor derler diye. Devamlı kapattı aradı surekli ağladı baba nolur gel falan diye. Cok uzuldum kızıma oyle ağlamasına o kucucuk kalbinde neler yaşıyor bilmiyorum. Sonra doğum gunuydu işte babaaıda pasta yollamış eve. Ama o aramadı kızım aradı onu. Oğretilmiş givi surekli gel gel dedi, o şerefsi z annesiyle ikisi ben aratoyorum sanmışlardır moralim cok bozuldu bidaha arayamasın diye sildim numarasını ama kendini yoktan yere bişey sanmıştrı kişiliksiz