Merhaba. 10yillik evliliğim gecen hafta bitti.ayrilma kararı aldık.yillardir her hatasına yanlisina ve bencilligine hem sevdiğim hemde kızım icin katlanıp defalarca birlestigim adam bana mutsuzum,mutlu olmak istiyorum , eve gelirken ayaklarım geri gidiyor ,siz herşeyin onunde engel siniz... Cekip gidesim geliyor ama aklıma geliyorsunuz gidemiyorum.olmek istiyorum seni bosasam ailenin yanına gitmezsinn beni rezil edersin diye yapamıyorum dedi. Bende soz aileme gidicem herkese de anlaşarak ayrildik diyeceğim dedim ve haftalardır gormediğim o guluşu gordum yuzunde. Cok acıydı hemen kızımıza(8) anlattı gece 12 gibi. İlk kez cocuğu dahil etti buna.cok korkutucu ydu bu biran once ayrılmak isteği cocuk sabaha kadar agladi sanki hayatım.bitmis gibi nolur ruya olsun diye aglasada sabahında da acele ile babamlar aldinmi biletini alayım mı dedi. Cok acı ve ağırdı kayinvakidemlerdeydik oğun bende sinirlendim bubne acelendiyerek bağırdım oda beni cinnet gecirir gibi dovdu sonra kafamda sisekiracakken annesi yetisti sadece yalvardım o an kizim. Annesiz kalmasın diye defalarca cunku olduresiye dovuyordu şok olmuştum. Bu nasıl bir kin nefret ti. Yıllarca benden habersiz başka.sehirlere gitti ya da ben aileme gelince peşinde evi dağıtıp cekip gitti ve bana gelme dedi bosanicam dedi. Herşeye rağmen kızım cok ağladı diye barıştım ve buyuk boş sevgimde vardı tabi. Beni doverken beni 60bin lira borca soktun ve 9sene sana cocuk icin katlandim diye bağırdı. O acıyla canımı unutup gozyaşlarını silip kızımı avuttum.o gun virusten dolayı seferler iptal olunca anneme donemedim.mecbur kaldım. Ve kızım perişan olmasın diye biz babanla iki arkadaşız dedim.gece geldi eşim ve benim bu tavrima şaşırdı.sadece seni aldatiyomusum gibi konuştun gibi geldi keşke sussaydin da bununyaomasaydim dedi oralı olmadım. Soz verdim ona karşı asla ağlamayacağım. Yaşları icime akıtıp son kez cayını koydum onune vebigun cok pişman olacaksın dedim Allah gostermesin o gunleri dedi ertesi gun sabah bizi otobuse bindirdi yavrum oyle cok ağladı ki kal dese kalacaktım kızım bile anne bize gitme demiyor şaka yapiyosunuz sanmıştım diye yıl boyu ağladı sonra ona ağlarsan bende ağlarım dedim ve hayatımın hatasını yaptım. Minik kalbi ile oyle guclu ki ağlamamak icin yukarı bakışı yutkunurken minik dudaklarininntitreyisi ve bunu bize bı hic uğruna yaşatan bir adam. Yok dedim bize bunu yaşatan bir adam ile olmaz. Daha sonra cocuk eve gitmek isteyince 2gun sonra bunun dahaniyi olacağına karar verdim esimeyazdim ben eve gekicem sen annemlerde kal.cocugun duzen bozulmasın dedimmbana "benim karı kız ayağıma karismayacaksan nerde yatıp kalktigima karismayacaksan gel ben eve ocağa gelmem soyadımi da değiştirir giderimmburadan dedi.vazgectim zihniyetinden migdem.bulandi. sonra mecbur kalan kıyafetleri almaya gittim akşam da yine sefer olamdigi icin beni i birakacakti zaten yol.4saat bile.surmuyor. gittim gayet bakimliydi mutluyum istediğim saatte gidip geliyorum kimseye hesap vermiyorum vs.. dedi seni cok gec bosayacagim ailen evlendirmek icin baskı yapmasın seni cok bubaltmasin soz hakkın bende olsun dedi.ailem.ile ankasamadigimi cok iyi biliyor. Biz cok iyi iki arkadaşız dedi severek evlendik evliliği kaldıramıyorum ben dedi.heran herşey olabilirmiş. Hayatına biri de girebilirmis . Buz asla birlesmeyecekmisiz. Yani kısacası ben annemlerde yasicakmisim o ise hayatına bakacak. Tatile gidecekmisiz falan . Hatta bana dokunmak icinden gelmeyen adam bana buyuk bir şehvetle yakınlaştı eşyaları toplarken.evlilik devam edecek ama aynı evde yasamicaz sorumluluk almayacak ve hayatını yaşayacak. Sağa sola biz medeni ayrıldık surekli girusucez hatta bazılarına 2sene sonra noluruz bilinmez diyor.kendimden migdemmbulaniyor. İgreniyorum nasıl seviyorum hala onu. Cok buyuk değersizlik hissediyirum herhangi bir eşya gibiyim kaybolsam kimse farketmeyecek. Kızım her gun ağlıyor ama adamın umurunda değil ben acimi bile yaşayamıyorum kızım uzulmesin diye. Bu değersizlik sevgisizlik hissi şuan yaşadığım ortam koşulları ve kızımın acisina care olamamam beni kahrediyor. Bir toz bulutu gibi bir anda pofff diye yokolsam ama olmesem kızım yalnız kalmasa... Ben sadece değer gormek istedim yıllarımı verdigim adamın bana reva gorduğu bu hayatı kendim adına affetsem bile birgun kızıma yasattiklari icin asla affetmeyeceğim.