Karşımdaki kişiyle bir forumdan tanıştık. Yaklaşık 3,5 aydır muhabbet ediyoruz. Kendisi kolluk kuvveti, benden 5 saatlik mesafede bir ilde yaşıyor. Muhabbetimiz daha cok telefonda konuşarak ilerliyor. Beni sık sık arıyor. 2 gunde bir şeklinde ya da ara ara mesaj atar. Daha cok o baslatir iletişimi. Mesajlaşma konusunda pek aktif değil de daha cok arar. Yani yoğun diyebileceğim bir iletişimimiz var.
Konuştuğumuz konular daha cok gunluk mesleki şeyler nadir de olsa aile hayatımızdan bahsettiğimiz oluyor. Asla belaltı iması vs. olmadi. Kendisi fiziki ve sohbet olarak begendigim biri.
Benim dikkatimi cekmeye hoşlanmaya başladım. Muhabbetimizin başında laf arasında 2 ay once falan başka ilden boyle sanal başlayan şeyleri sevmediğinden imkan vermediğinden bahsetti. Sacma bulduğunu dedi yani. O donem net uzerinden de cıkar ilişkisi guttuğunu bir şeyler oğrenemeyeceği biriyle arkadaş da olmak istemeyeceğinden bahsetti. Ama şu an iletişimimiz suruyor. Normal muhabbet de ediyoruz. Şimdiye kadar bir kızın elini bile tutmadım demişti bir keresinde muhafazakar dindar diyebileceğim biri de. Ayni zamanda birinden hoslansam soylerim de demisti. Şimdi bunları şundan dolayı anlattım. Benim hoşuma giden biri ama o benim hakkımda ne duşunuyor neden benimle iletişim kurmak istiyor. Yani sadece arkadaş olarak mi yoksa başka bir şekilde benim gibi beğenme ihtimali de olabilir mi? Ne duşunmeliyim bilemiyorum. Ben kendim zaten utangac bir tipim oyle direkt bir sey gormeden hayallere de kapılmak istemiyorum ama ilgimi de cekiyor.