Merhabalar,3 yıllık evliyim 18 aylik oglumuz var.Bir yıl once eşimden ayrı bir eve yerlestim,cocuğa ben calışırken bakmalari icin annemle babamı da cağırdım.Esimle ayrı evlerdeyiz ama kendisinin ve annemin israrlariyla, oğlumun da hatri icin tekrar eve geri donduğum oldu fakat yapamadık.Bu git geller yuzunden dava da acamadık,tam acacak oldum ikna etti tekrar denemeye.Neden boşandıniz derseniz Cok sivri dilli,kovmaktan beter eden bir adam.İlk evi terk edisimin bircok nedeni vardı,epey duzelme var aslında,geriye bir sivri dili kaldı,onu da cekemiyorum,neyse.
Babası oğluna cok duşkun, oğlum da onu cok seviyor cunku onunla cok ilgili bıkmadan yorulmadan oyunlar oynarlar.cocukla goruşmesine hic karismadim ne zaman nerede isterse ne kadar isterse goruşuyordu.Hafta sonları eve goturuyordu fakat koronadan dolayı dolmuşa binip eve gitmelerine ya da parkta vakit gecirmelerine izin veremem bizim evde vakit gecirmelerini teklif ettim her gun bisikletiyle geliyor oynuyorlar 5-6 saat sonra gidiyor.Giderken oğlum cok uzuluyor ağlıyor,cok yıpranıyorum o anda.3 saat kadar once kamera actı annrm cocugu gorsun diye.Telefonu opuyor kuzum .Bosandik diyelim.Oglum ileride benden nefret eder mi kendimi cok sorguluyorum.