Bugun bu 2.konum olacak ama bu sefer konu tamamen benden bağımsız. arkadaşım adına acıyorum cunku ben kendisine yardımcı olamadım

Şimdiik konuya gelirsek benim arkadaşımın 2 senelik bir ilişkisi var iyisi ve kotusu ile ve ben şahsi olarak ilişkilerini cok ama cok beğenen imrenen tatlı bulan insanlardan biriyim.
Cuma gunu bu cift tartışmışlar iki tarafta alev kupune donmuş, bizim kızda ertesi gun arkadaşlarının yanına gitmiş, eğlenmiş evde alkol almışlar. Bu arada bizim kızda alkole gercekten dayanıklı değildir.
Her neyse;
O an ki tartışmada sevgilisinin haksız olduğunu bilerek o sarhoşluk ile bir cocuğa mesaj atmış ama bu cocukla iletişimi vardı bir konu hakkında gorusuyorlardı, sevgiliside cocuğu tanıyor.
Ve o gun cocuğa mesaj atmış seninle konuşmak istiyorum nasılsın vb. gibisinden arada bizim kız flortoz konuşmalarda yollamış. Ama bunların hepsi alkollu iken oluyor
Ve ertesi gun pişman oluyor cocuğada bu pişmanlığını dile getiriyor anlayış ile karşılıyor
Ama şimdi X'e nasıl soyleyeceğim diyor. Vicdan yapıyor ben hatalıyım diyor.
Boyle bir durumda soylemesi gerekir mi? yoksa sessiz mi kalmak lazım?
bu arada size cocukca gelir bu olay saygı duyuyorum buyuk ihtimal yaşlar kac diyeceksiniz arkadaşımın yaşı 19 erkek arkadaşının yaşı 24. ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİZ