Hanımlar eşimin kardeşinin yakında duğunu olacaktı. Haziran ortasına tarih aldılar. Bu tarihi de benim KV istedi. Sebep kendi akrabaları gelecekti yurt dışından. Ben duğunu kendi istediğim tarihte yaptım, gelemediler. Şimdi de malum virus var. Kadın duğunu iptal etmeye calışıyor. 2 oğlunun duğunune de gelemeyecek akrabaları diye kafaya takıyor.

Asıl sorun şu ki duğun salonu sozleşmesi benim adıma. Elti adayı bana haber ver iptal etmek icin diyor, KV arayıp iptal ettirelim x'e demeyin diyor. Elti birkac kez aramış salonu bilgi vermemişler. KV tanıyor bu salonu haber vermeyin demiş sanırım. Sorunlar cozulurse o salon tutulsa bile ben başka duğun salonu bulurum duşuncesinde. Tabii cozulurse ve bulabilirse.. Şimdi bu ip benim elimde ne yapacağımı bilmiyorum. İptal ettik dersem kavga cıkar. Etmedik dersem de 4 ay sonra yeniden salon ararken kavga cıkar ve ben gizlemiş olurum kızdan. Acıkcası gonlum razı değil saklamaya da. Kız orayı kendi secti, beğendi. Hayalleri var belki bilemem. Benden habersiz salonu bırak ic dekoru değiştirse KV kıyamet kopartacak bir tipim bende yapamadıklarını bu garibana odetiyor sanki. Eltimi oyle cok tanımıyorum. Kaynımla da samimiyetim yok. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimle arada kaldık, karar fazlasıyla benim.