kızlar bu saat oldu gozumde uyku yok. ben vajinusmuslu biriyim. Biriyim diyorum cunku daha yeni yeni az az aştım. İki aydır cok garibim. Gecen ay 2 gun surdu adetim az az, cok stresli bir donemdi benim icin onemsemedim. Bu zamana kadar hic gecikmem olmadı ayrıca. Bu ay 30 nisanda adet olmam gerekiyodu. Halen olmadım. Bunun dışında;
-elim ayağım titriyo birden, sanki baş donmesi gibi ama boyle fıldır fıldır değil ara sıra goz kararmalarım var.
-hemen yoruluyorum makineye bulaşık yerleştirsem hemen oturmak istiyorum surekli yatma halim var.
-karın, bel ve bacak ağrılarım cok şiddetleniyo zaman zaman şu an bile karnım ağrıyo kasıklarıma vuruyo bazen.
-idrar testi negatif cıktı, internetten ne kadar hamileyim hesabı yaptım 2 hafta + 1 gun cıktı ama hamilelik 4. haftadan sayılmaya başlanıyor değil mi?
-bir de surekli gazım var gibi karnımda anlamsız bi şişkinlik adet şişkinliğine benzemiyo, kaşlarım bıyıklarım ormana dondu 2 haftada herkes nasıl cıktı kaşların bu kadar diyo
-hamile olduğuma kendimi inandırmak istemiyorum ama icimden bi ses var sanki diyo, kan testi yaptırmaktan cekiniyorum negatif gorursem uzulurum diye anlarsanız vaji den dolayı bu konularda psikolojim oldukca hassas. vajinal ultrasondan da olumune korkuyorum hala eşim denemeler sırasında bi kac kez boşaldı dışa (bunu boyle yazdığım icin cok ozur dilerim) sizce idrar testini tekrarlayım mı yoksa gozumu karartıp kan testi mi yaptırayım. hamile olma olasılığım var mı kendi kendimi heveslendirmek istemiyorum ama icimde bi ses surekli acaba gebe misin diyo