Merhaba kızlar ben bu sayfayı cok sevdim ve yeni uye oldum.1yıldır evliyim 3 ay oldu tedavi oluyorum doktor mayıs ayı artık hamile kala bileceyimi soyledi ve yumurta catlatma iynesi yaptı birde progesteron iğnesi bir gun arayla 6 gun kullanmamı soyledi catlatma iğnesinden sonra belimde ağrılar ayaklarımda ağrılar hiss etmeye başladım adete 6,7 gun kala kabızlık ve şiddetli goğus ağrılarım başladı şimdiye kadar boyle goğus ağrısı yaşamadım buyumuşdu ve dokunmak mumkun diyildi bi yere sarktıkca dahada ağrıyordu halsizlik mide bulantısı baş donmesi yataktan kalkamıyodum kasıklarım batma gibi ağroyodu 10,15 dak fazla ayakta kalamıyodum artık hamile olduğumdan cok emindim herkeste oyle soyluyordu . 10 mayıs adet olacaktım adetim bir gun gecikti test yaptım negatif cabuk davrandım diye duşundum 13 mayıs yine yaptım yine gostermedi ola bilir diye duşundum cunki progesteron iğneside hamilelik olmadıkta adetin olmasını sağlıyordu sonuc negatif olsada cok inanıyordum ve 13 akşam adetim başladı duşunuyorum acaba hamilelikle ilgili cok duşunduyumuzde hamile olma ihtimalimizi azaltıyomuyuz herşey bu kadar hamilelik işaretiyken neden adet oldum? Bana cevap veren olursa cok sevinirim bunları yaşayan oldumu? Ve hamileliyi cok kafaya taktığımızda olma ihtimali azalıyormu? Lutfen yardımcı olun