Merhaba arkadaşlar. Umarım doğru yere konu acmısımdır. Ben her ay 27 gunde bır adet goruyorum. Bu ayda tam 27.gunde adet oldum. Yani dun. Adet olmadan 4 gun once. 2 gun aralıklarla,eşimle ilişkiye girdik. Ama korunmadan.Geri cekilme yontemiyle oldu. Eşim bir kac saniye cekemedi. Sonradan cekti. Ama icime gittiğini hgissettim sonra ben de en fazla 4 saniye oyle yatmısımdır. Sonra birden kalktım. NE var ne yoksa cıktı. Sonra lavovbaya gittim. Affedersiniz kuck tuvaetimi de yaptım. Yıkadım iyice. 2 Gun sonra yine aynı şey oldu. Yine hemen ayağa kalkmıstım. Sonrada adet oldum zaten. Ama Bızım bu ilişkimzden sorna,adet olmadan 1 gun evvel cok kotu miğdem bulandı,sabahın 6sından 11 e kdr hep ıstıfra ettim.başım dondu. Hala bile pek iyi değilim. Hep uyuyasım gelıyor. Gozlerim kararıyor kalbım cook hızlı atıyor. Yanı benım bildiğim bebeiş 1,2 haftalıkken boyle belirtiler oluyor. Annemede sordum. Annem de,uşutmussundur hemen olmaz oyle hamılelık dedi. Bi arkadaşımda. Bu ay adet gordun. Ama belki bir dahaki aya adet gormessin,hamılesndr dedi. Kızlar benı bilgilendirrmisiniz,bilenler.. ?