arkadaşlar merhaba,
yine ben ve yine bir hamilelik belirtisi mi acaba dediğim bir durum

benim gecen ay sabaha karşı bir vakit adet donemim başladı tabi yine sancı falan oldu.Lavaboda kan gordum ve bu ayda umutlara veda diyerek her zaman kullandığım bir ağrı kesici aldım.Bir gun sonrada şiddetli bir gribe yakalandım.Nasılsa reglim diye o gun bir sabah bir akşam olmak uzerede grip ilacı kullandım.Ama bir turlu tam anlamıyla regl olamadım. İlk iki gun falan nasıl desem regl gibi koyu kıvamlı değildi acık renk kanamam oldu ve miktarı epey bir azalmaya başladı.Normalde 5-6ıncı gunlere kadar kanamam olurdu ama 3-4gunden sonra tamamen kesilir gibi oldu ve bu seferde surekli kahverenkli akıntı şeklinde devam etti.Kendi kendime ilactandır ve gribim vucudum boyle tepki verdi demekki dedim.Reglim biteli yaklaşık bir hafta oldu.Bu arada taşınıyorum ve yorucu işler yapıyorum.Bugunde kahverengi bir akıntım oldu...Tum bunlar ne demek şimdi

internette ustune gorme diye bir durum okudum benim durumuma cok benziyor belirtiler.Şimdi ben evde test yapsam sonuc cıkar mı? Biliyorum kan testi diyeceksiniz ama kucuk bir ilcedeyim hastaneye gidip surekli test yaptırmaktan yuzum kalmadı.Eşimin değerleri duşuk iki senedir cocuk sahibi olmaya calışıyoruz.Bu yaz tup bebek denemesi yapmayı duşunuyoruz.noluurr sadece size anlatabiliyorum.Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.Şimdiden teşekkur ederim