Tarlusal kullanıp hamile kalan
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Tarlusal kullanıp hamile kalan
-
25-09-2022, 19:05:58Kızlar sağ overimde polikistiğim var sol over temiz 1 yıldır gebelik duşunuyorum son 2 ay klomen inofolic tarlusal kullandım tum hormonlarım temiz eşimin sonuclarıda temiz cıktı Allaha şukurler olsun. Benim lh hormonum biraz sınıra yakın bu yuzden adet duzensizliği problemi yaşıyorum. İlk klomen kullanışımda sağ overde 2 yumurtam oluştu yumurtalarım oluşuyor ve kendiliğinden catlıyormuş ama ne adet nede gebelik oluşmadı dr tarlusal verdi daha oncede kullanıodum 3. Yada 4. Gunu hastalanıyordum bu ayda klomen kullandım bu kez sol overde 2 yumurtam oluştu kendiliğinden gene catladı yumurta takibi yaptı drum ev odevi verdi fakat ben gene hasta olamadığım icin drum tarlusal verdi ilacım biteli bugun 11. Gunum hala hastalanamadım dr yurt dışında olduğu icin ulaşamıyorum dun akıntıyla birlikte minicik pembe bi kanamam oldu akşam kan testi yaptırdım negatif cıktı belki adet olurum die bekledim ama bugun 11. Hun hala gelen bişey yok
acaba bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ? Gec dollenme olmuş olabilir mi die duşunuyorum. Yerleşme kanamasından ne kadar sure sonra kan testi sonuc verir? Boyle olup hamile kalan var mı aranızda ?