ilk hamileliğimde her şey normalken 2.5 aylıkken bir leke sonrası kalbi durdu bebeğimin ve kurtaj oldum. Testlerde kan pıhtılaşması cıktı.
2. hamileliğim ilk oğrendiğimde bhcg 128di. 2 gun sonra 296 oldu. ama bundan sonra hic 2ye katlamadı. hep az az arttı. sonra kese gorundu. O da her gun 1 mm değil daha az buyudu. Bebek gorunmeden duşuk yaptım. Gelişim yoktu. ama ben clexane kullanıyodum.
sonra Genetik testler yapıldı sorun cıkmadı. dr bağışıklık sistemimin bebeği kabul etmiyo da olabileceğini soyledi ve 3.ye hamile kaldığımda clexane ile birlikte prednol kullanmamı soyledi.
şimdiyse SAT 8 mayıs.. ben 6 haziran da 70 ile hamile olduğumu oğrendim. 8 haziran da 158 oldu. sonra hic test yapırmadım. Ayın 17sinde bu Carş. doktora gittim. keseyi ustten goremedi.. vajinal gordu. 3.84 mm. 1 hafta sonra tekrar gel kesenin buyumesine bakcaz dedi. clexane ve prednol devam et dedi.
Ama dun beni şeytan durttu test yaptırdım bhcg 626 cıktı. 8inde 158ken aslında 4000 kusur cıkmalıydı. Bugun tekrar yaptırdım yine 620. ne artmış ne azalmış.
bu nedir şimdi ben 2 gundur ağlıyorum. bu da 2. bebeğim gibi mi yoksa yaşar mı cok kotuyum nolur fikir verin bana