Acaba Hamile miyim?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Acaba Hamile miyim?
-
25-09-2022, 19:02:50Merhaba. 18 mayısta sevgilimle bir cinsel husumet yaşadık. Adetimin bitiminden sonraki gun. 10 mayısta adet olmuştum. Sevgilim gobeğine boşaldı ben de o da 1-2 kere dokunduk. İşte 2 dk sonra su kıvamına gelince kalktık tuvalete gittik sildi peceteyle. Peceteye parmak ucları değdi. Sonra sifonu cekti ve eşofmanını duzeltti. Yine parmakları oraya değdi. Sonra ben elimi yıkadım ama o yıkadı mı bilmiyoruz. Sonra biraz opuştuk sonra odasına gittik biraz daha opuştuk. Yatağa falan da değdi eli. Sonra Elini vajinama soktu. 11-12 haziran gibi adet bekliyordum ama 14 unde geldi yine de sevindim. Sınavım var cunku lys onun sitresi fazlaydı. Mesela 7 şubatta adet olmuştum ondan sonra 15 martta adet oldum ygs yuzunden. Her neyse ilk 2 gun karnım cok ağrıdı dun de artık yavaş yavaş bitti. Herhangi bir belirti yok. Sadece adetten once hep olan goğus acısı oldu biraz. Kasık ağrısı mide bulantısı baş donmesi yok. Adet de hep olan gibi oldu. 2 gun yoğun ağrı. Kırmızı kan ve yoğun geldi taşıyordu pedden. Hamile değilimdir dimi. Aslında hem yaptığımız iş hamile olmayı gerektiren bişey değil hem de adet oldum ama işte emin olamıyorum. Lutfen bişeyler soyleyin hamile değilimdir dimi?