Kızlar Bat 7 ya da 8 Temmuz.. ve bu 2. ayımız korunmayı bırakalı. Gidip erken gebelik testi mi yapsam kan mı versem.. Merak ediyorum cunkuu. İlk ayımızda verdiğim kanda 6.1 değeriniz dedi hemşire, gebesiniz ama testi haftaya tekrarlayalım dedi. 2 gun gecmeden adetim oldu. Aşırı yoğun bir adetti. Doktora gittim adetin 2. gunu, bi test yaptı. hamile değilsin dedi. e heralde değildim ne bicim yoğun kanamam olmuştu.

Neyse, ne ilac ne bişi ne bilgi...kaldı oylece. heralde kimyasal gebelik dedim kendi kendime.
Şimdi yine gun yaklaşıyor ben sakinliğimi koruyodum ama aşırı meraklandım yine. Belirtimde yok

zaten adetim olurkende ne goğus ağrım ne aşırı bel ağrım olur.. goğuslerim bildim bileli hic acımadı yani. her adet donemimde şişkinlik, sinir hassasiyeti ve azıcık bel ağrım olur. Bikac gundur sadece cikolata canım cekiyor her adet donemine yaklaşırkenki gibi. Arada bi belimde sızı gibi ağrı gibi bişi. kasık batması cok nadir. Ama sinir ve hassasiyet var. yine her adet donemindeki giibi. dun eşime cemkirdim sacma sacma, sırf icimden bi sinir kuvveti fışkırdığından. Sizce napayım ben ya.

test mi kan mı beklemek mi sabır mı duşunmemek mi uzulmemek mi.. denediğimiz ilk ay gunler oncesinden testlere başlamıştım. beklediğim adet gunundede gidip kan vermiştim..
Bi diğer tedirgin merakımda, evimde tadilat olmak zorunda onumuzdeki bikac gunde. tadilat temizlik duzenleme yerleştirme derken koşuşturcam ve yorulcam. ciddi efor sarfedicem bence, mutfağımla ilgili cunku tadilat. bi de calışan bayanım.. istiyorum ki her ihtimale karşı yorulmayayım, ama mumkunatı yok yani. ole bi denk geldi ki...napsam bilmiyorum.
He bi de eşimle durduk durduk gul gibi gecinirken denemeye başlayalı birbirimizi yiyoruz

stres ve sinir dolu geciriyorum deneme sureclerimide. oh katmerli mis yani!

hassasiyet bekliyorum eşimden strese sokma diye, adam durdu durdu bu surece gireli icinden canavar cıktı