kızlar bugun adetimin 19.gunu 2 haziranda adet oldum gecen gun yine bir konu acmıştım kasıklarımda ozellikle sol kasığımda bir sancı gibi basınc gibi değişik bir ağrı şeklinin olduğunu soylemiştim ve dr. aramıştım oda bana test yapmamı soyledi ama yapmıştım ama negatifti varsa bile bu kadar kısa surede cıkmazdıki.
dun af edersiniz ama ağda yaptırmak icin ağda salonuna gittim fakat dayanamadım sanki ilk defa ağda yaptırıyorum etimden et koptu dayanamayacağım kadar acıdı ağdayı yapan bayan hamile olup olmadığımı sordu bende değilimdir herhalde dedim oda genelde insan hamileyken vucudu bu kadar hassas olur daha cok acı ceker dedi ve daha sonra kaşlarımı aldırdım ve kaşlarımda bile aynı acıyı hissettim canım cok acıdı kuaforde aynı şeyi soyledi hamilemisin diye bende değilimdir cunku ustune durmadık biz bu ay cok dedim hem daha 18. gun dedi oda belli olmaz bazen insan adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalabiliyor dedi ..
kafam karıştı kızlar yardım edin boyle bir şey hamilelik belirtisi olabilirmi? cok bebiş istiyorum dış gebelik gecirdim....:enbuyukkk:
Kızlarrr bu hamilelik belirtisi olabirmi yardımmmm
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Kızlarrr bu hamilelik belirtisi olabirmi yardımmmm