AŞAĞIDA ANLATILAN BU OLAY RESMİ KAYITLARDAN ALINMIŞTIR

Saygı değer Hakim Bey..
Saygılarımla size acıklama ozgurluğumu kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda acıklığa kavuşturursunuz.

Şu gunlerde askerliğe cağrılacağım.

Adım Cafer Keskinbıcak .

24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla uc yıl once evlendim. Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Duriye adında bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıcak ise bu bahsetmiş olduğum uvey kızım Duriye ile gecen yılın ocak ayında evlendi. Boylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği icin damadım olmuş oldu.

Aynı zamanda, uvey kızım da babamla evlendiği icin uvey annem olmuş oldu.

Karımın gecen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu.

Oğlum Kamil, uvey kızım Duriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, uvey annemin de erkek kardeşi olduğu icin benim de dayım oldu.

Babamın eşi yani uvey kızım Duriye gecen sene kasım ayında babamdan bir erkek cocuğu dunyaya getirdi ve adını Arif koydular.

Arif'te ta babamın oğlu olduğu icin benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu icin de benim torunum oldu.

Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum.

Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna gore bende eşimin kızının babası olmuş oldum.

Aynı zamanda kızımın erkek cocuğunun da erkek kardeşi oldum.

Kısacası ben şimdi aynı zamanda uvey kızım Duriye'nin oğlu Arif'inde buyuk babasıyım.

Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik gorevimden muaf olmam yonunde karar vermenizdir.

Zira şu anda ben...

Babam Ferit Keskinbıcak'ın oğluyum.
Babamın uvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıcak'ın buyukbabasıyım.

Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıcak'ın babasıyım.

Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca buyukbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar..

Saygılarımla.

Cafer Keskinbıcak.

Not: Adıyaman ili .... ilcesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile icindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıcak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir...!!!