Bebekler altıncı aylarından itibaren hareketlenmeye başlar ve dort yaşına gelinceye kadar evdeki tehlikelerden bihaber olabildiğince enerjiktirler. Onların daha ozgurce ve guvenli hareket etmesini sağlamakta biz ebeveynlerin gorevidir. Cunku onların hem fiziksel, hem duygusal, hem de zihinsel gelişimleri hareket ozgurlukleriyle doğru orantılıdır. Gecenlerde bir urune rastladım internette.
Bebek - Cocuk guvenlik seti. Tehlikelerden bihaber yavrularımız icin mutlak bulundurulması gereken bir urun bu. İlk bebeğimde boyle bir urunden habersiz, kotu bir tecrube yaşadım. Kızım 8 aylık, ben calışıyorum. Bir akşam eve dondum her zamanki gibi kızımı kucağıma aldım. Başını okşarken bir tuhaflık hissettim. Dikkatlice bakınca kafasında pinpon topu buyukluğunde bir cukura değdi elim.Henuz emeklemeyi oğrenmiş olan bebeğim gunduz oynarken kafasını masa koşesine carpmış! Hemen acile goturdum, doktorlar durumun hic ic acıcı olmadığını soylediler. Aylarca bu travma tik durumun ustesinden gelmeye calıştık, doktorlar, hastaneler gidilmedik yer bırakmadık. Cocuğum nihayet iyileşti ama bunca riskin icinde bu muhakkak ki bir şanstı.
Gecenlerde bir alışveriş sitesinde[anindasepette.com] da bu urune rastladım. Bebek cocuk guvenlik seti. Yeni doğum yapmış kız kardeşime hediye olarak satın aldım. Ki bence yaşadığım acı tecrubeden sonra alınabilecek en işe yarar hediyelerden biriydi. İcinde kapı stoperi,priz koruyucuları,klozet kilidi koşe koruyucuları mevcut.Gercektende bebeği olanların olmazsa olmazı bir set,ustelik ekonomik de, fiyatı mağazalara oranla cok duşuk. Butun anne babalara tavsiye ederim. Ha bu arada aynı sitede dokulmez mama kapıda var. Onu da kullanıyorum, daha once yurtdışında reklamlarını gormuştum. Artık Turkiye de' de varmış. Haylaz cocuklarınız icin tavsiye edilir bir urun. Kullanan arkadaşlarım cok memnunlar.
Bebek ve Cocuk Guvenliği
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek ve Cocuk Guvenliği