AYI;
Cok kalabalık bir belediye otobusunde yolculuk eden Temel'in ayağına iri yarı bir adam basar...Nasırı acıyan Temel,adamın yanına yaklaşır ve sorar:
-Ula uşak,sen nerelisun? Adam, Temel'e bakar,nereli olduğunu soyler ve sonra da sorar: -Niye sordun? -Hic der Temel, bu cins ayular hangi memleketten yetişur diye merak ettum da...
KENDİNİ HAZIRLA;
Ankara'da fakultede okuyan Temel'in derslari iyi gitmemektedir.Sınıfta kalacağını anlayınca annesine bir telgraf ceker: ''sınıfta kalacağum.Papami hazirliyasun'' Ertesi gun gelen telgrafta şunlar yazmaktatır: ''bapan zaten hazirdu sen cendini hazirlayasun...''
GERİ VİTES
Temel ve arkadaşı arac kiralama şirketine giderler,bir Mercedes kiralarlar ve yola koyulurlar, giderken arabanın motoru patlar, bunun uzerine hemen araba kiralama şirketine geri donerler: ''Ya boyle boyle, arabanın motoru iyi değilmiş,falan...filan...'' derler.Hemen yeni araba verirler ve gene aynısı olur, araba kiralama şirketinin sahibi şaşırmıştır ve der ki, ''Yahu Temel sen bu arabayı nasıl kullanıyorsun da boyle oluyor'' Temel de cevap verir: ''Arabaya biniyorum birinci, ikinci, ucuncu, dorduncu ve beşinci vites derken hacen orda bir de ''R'' var.
İNGİLİZCE CAY
Temel İngiltere'de oteldeymiş.Oda servisini acıp:''TU Tİ TU TU TU TU.'' demiş. Oteldekiler telaşa kapılmış bu mesajı cozmek icin.Oraya buraya haber salmışlar...Sonunda konsolosluktan bir cevirmen bulmuşlar ve Temel'in ne dediğini anlaşılmış: ''2 cay,222'ye ''
PARAŞUT
Temel ve cemal paraşutle atlıyorlar sonunda doğru paraşutlerini acmaya karar veriyorlar.600 metrede ibreye bakıyor Temel acalımmı diyor Cemal:
-Daha cok var diyor,Temel yine ibreye bakıyor 500m, 400m, 300, 90, 80, 70, 60, 50, 40, 30..Temel:
-Acmayalım da, geldik zaten diyor.
Hepsini Takvim yapraklarından aldım. Kendim Uğraştım Eğer Beğendiyseniz +Rap pls
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bir Kac Tane Fıkra Umarım Beğenirsiniz..