Yaklaşık 3 aydır bir aile şirketinde iş bulamadığım icin sekreterlik yapıyorum.Asıl mesleğim muhasebe.Patronum cok zor bir insan bir şeyi dinlemeden bilmeden suclar, sever boyle davranmayı.Gece whatsappta cevrimici miyidim diye bakar gorurse ertesi gun uykunu mu alamadın boyle yorgun gelme der.Her gun istisnasız arar sacma sapan bunaltır pazar gunu de dahil.Şirket telefonundan arar acmaya mecbur kalayım diye 7/24 acık olacak demişlerdi o telefon cunku.Neyse...
Ailemle yaşıyorum yaşım 29.Annem evde surekli bana kufur eder.Evin barkın yok kocan yok paran yok asalak asalak yaşıyosun der.Ağıza alınmayacak kufurler eder.Evdeki yiyeceklerden bazılarını saklar benden.Evden kovar.Niye kovuyosun benim de evim de dediğimde kovsam nereye gideceksin milletin cocuğu evli seni kim napsın der kufreder.Haftada 2 kere banyo yapmama izin verir o da kavga kıyamet.Camaşırlarımı yıkamama kufreder makine bozulurmuş sadece o yıkayabilirmiş inşaatcı mıymışım haftalık camaşırım cıkıyormuş.Yemek yediğime kufreder az ye der.Kışlık cizme aldım 100 tl ye.Kavga ederken 5 6 milyara cizme alıyosun kendine dedi.60 yaşına kadar bizimle mi oturcaksın gel kumam ol dedi.Surekli bu şekilde.
Ne yapacağımı bilmiyorum ayrı eve cıksam maaşım yetmez.Kafayı yiyeceğim.İlcelerden ev bakıyorum kirası 500 olan filan.700 de giderim olsa 1000 lira elime kalır şu lafları duymam diyorum.Ama işten cıkarırlarsa ya da yine bi salgın vs olursa ne yaparım diye duşunmeden edemiyorum.Kusura bakmayın sabah sabah ağlama krizi gecirdim cok karışık oldu.Belki fikir veren olur cunku yazacak 1 tane bile arkadaşım yok goruştuğum kimse yok