Herkese merhaba,

Boşanmış, 4 senedir yalnız yaşayan, ekonomik ozgurluğu olan, 33 yaşında bir kadınım. Yakın zamanda gercekten sevgi dolu bir ilişkiye başladım. Gecmişte yaşadığım bende iz bırakan kotu tecrubeler sebebiyle olsa gerek, karşımdaki erkeğin tum gecmişini didik didik oğrenen biriyim. Hatta kontrol hastasıyım desem yeridir.

Tanıştığımızdan itibaren kendisini biraz serseri olarak tanıtan sevgilimin hayatına bilfiil 30 civarında kadının girdiğini kendisinden işittim. Bunların maksimum 4-5'inin duygusal ilişkileri olduğunu, diğerlerinin neredeyse tamamının tek gecelik ilişkiler olduğunu ifade etmişti. Sevgilimi tanımak ve bu ilişkilerinden pişman olup olmadığını, ilişkimizin geleceğini analiz etmek amacıyla kadınlar ile nasıl tanıştığını, nasıl kadınlar olduğunu pek cok kez sordum.

Aramızda asla yalan olmayacağına dair anlaştığımızdan hicbir erkeğin yapamayacağı kadar durust ve şeffaf davranarak, her defasında her konuda durustce cevap verdi. Şu an 32 yaşında olan sevgilimin, bir yıl oncesine kadar Swarm vb. uygulamalar kullanarak veya gittiği alkollu mekanlardan tanışarak tek gecelik bircok cinsel ilişkisi olmuş. Kadınların yaş skalasının 20 ile 45 arasında olduğunu ve daha pek cok can acıtan detay oğrendim maalesef.

Bu ilişkiler yeterince can yakıcıyken, hayat kadınları ile birlikte olduğunu da soyledi. Anlattırdım daha doğrusu. Tabii ki dayanılmaz geliyor, icimden bir yandan bırakıp gitmek geliyor, bir yandan da durustluğu sebebiyle onu cezalandırmamam gerektiğini duşunuyorum. Zira ona bunları anlattıran da bendim; ancak bu kadarını beklemiyordum.

Bu arada birbirimize aşırı derecede bağlıyız. Sevgilimin (benden onceki) gecmişindeki tahammul sınırımı aşan capkınlık halleri dışında hicbir sorunumuz olmadı. Hatta benden daha fazla ilgili, sadık, bağlı gorunuyor. Hatta yeniden evlenmeyi duşundurebilecek, duzgun bir adam.

Ancak hayat kadınlarına varasıya kadar genişlikteki gecmişi aklıma geldiğinde, sevdiğim adamdan iğreniyorum. Siz boyle bir durumda ne yapardınız? Goz ardı edip guven duyar mıydınız? Kıskanclık yapar mıydınız? Derhal ayrılır mıydınız? Fikirlerinize ihtiyacım var.