Merhaba arkadaşlar
Bu gunler herkes icin zor ama benim gibi yalnız yaşayanlar icin inanın daha zor , herkese sağlık diliyorum oncelikle ve fikirlerinizi merak ediyorum. Benim 4 aydır bir ilişkim var,ikimizin de yaşı 40 , o daha once evlenmiş boşanmış. Bizim aramızda 4 ay boyunca ne bir cinsellik oldu ne de onun boyle bir talebi oldu , duygusal bir ilişki yaşadık ,ikimizin de arzuladığı Bodrum'a taşınıp orada yaşamaktı, Bu virus olayı cıkmasaydı planımız bu idi. Bu zamanda işleri yolunda gitmedi ve para kaybetti , hatta aracını satarak borclarını odemek durumunda kaldı, oturduğu evinden cıkıp ailesinin yanında kalmak zorunda kaldı. Ve şu bu maddi kaybını telafi etmek bu riskli gunlerde bile calışıyor. Bundan 10 gun once aramızda mesafe olduğu icin ve dışarda goruşemediğimiz icin o da ailesinin yanında sıkıldığı icin bana gelmesini teklif ettim. 2 -3 gun icin gelmişti 6 gun kaldı .Bu sure icerisinde ki uyumumuz da bir sorun olmadı ilk defa bu kadar uzun sure birlikte kalmamıza ragmen olumsuzluk yaşamadık. Bu sure boyunca arabamı verdim işine gucune benim aracımla gitti ve geldi ikimizde mutluyduk en ufak bir tartışmamız bile olmadı. Gideceği gun evine bıraktım, ayrılırken bana herşey icin teşekkur etti aracını verdin sayende para kazandım dedi ve yine sorunsuz ayrıldık. Gittiği gunden beri artık telefonda cok uzun goruşmuyoruz, kovaladığı işler yuzunden yogun stres altında olduğunu ve kaybını telafi etmek istediğini ve uzerine gitmememi soyledi. Ben ısrarla hayır sen de birsey var eskisi gibi değiliz modunda ısrarcı oldum. O da ısrarla ne olabilir ki sadece iş, seni seviyorum sana değer veriyorum planlarımızda bir değişiklik yok ama boyle yaptığın surece icimden seni aramak gelmiyor her konuşmamız da konu buna donuyor yapma dedi.Bir ara bana ayrılalım madem bu kadar kotu hissediyorsan dedi ama onu uzerine cok gittiğim icin soyledi cok takılmadım. Telefonunu kapadıktan sonra instagramına bakayım dedim bir kızı takip etmeye başlamış kızda bunu. Kızın profili acık ve avam bir kız. Dun ve bugun hic goruşmedik. Ben korkuyorum cunku cok sevdim ve her anlamda uyumluyuz.
Siz ce şu an bana neden boyle davranıyor ? Sakin mi kalmalıyım ?