Anlatamayacak kadar elim ayağım titriyor ama icimi buraya dokucem...
Dun eşimin telefonu caldı amiri aramış iş yerinden demiş ki pazara gidicem yarın sende gel birşeyler alırsın. Kac gundur karantina ilan ettiğim evde onca insan icine gitmeyeceksin herhalde dedim. Yok yok gitmem dedi. Dun bizim aşağı kadar sebzeci de geldi yok dedi inmeyeyim şimdi insanlar toplanmıştır kucuk cocuğumuz var dedi. Adama da yarın konuşuruz duruma gore demiş, bende sanıyorum adamı kırmadan gelemiyorum diyecek. Neyse sabah oldu işte saat 11 gibi falan ben ekmek alayım birşeyler alayım marketten de geleyim hemen dedi. Bende kahvaltı hazırlıyorum, 10 dk gecti aradı. Sinirlerin nasıl diyo iyi diyorum bende ekmek kalmadı herhalde diye duşunurken, X abi aradı beni birazdan alacak pazara gidiyorum o yone doğru 1 saate donerim. Hani yok gitmem demiştin hani cocuk var diye duşunceli davranacaktın ustelik kahvaltı bile yapmadık dedim sinirlendim kopurdum bir suru laf saydım. 20 dk icinde eve gel yoksa kapıyı acmam dedim. Tamam dedi ama 15 dk gecti dayanamadım tekrar aradım. Belki 5-6 kez aradım acmadı. Mesaj yazdım cevap yok. Sonra birden acıldı telefon. Yurume sesleri pazarcıların bağrışları insanların fiyat sormaları hersey duyuluyor 15 dk da oyle acık kaldı telefon sonra kapandı. Tekrar aradım kapalı. Aradan tam 1 saat gectikten sonra ne pazarı girmedim ki pazara ben diye bana market torbalarının fotoğrafını cekmiş. Numaradan dedim ki ama ben gordum X abinin arabasıyla geldin. Gormedim. Evet dedi bıraktı beni kapıya kadar dedi bu demde kapıya kadar gelmiş acmadım. Yemin ettim ben sana kapıyı acmam dedim dinlemedin dedim. Bana kapıyı acmıyorum diye bi suru laf soyledi. Hata ettim demek bile gelmedi aklına. Bende o oyle laflar ettikce daha da sinirlendim ve acmadım kapıyı. Aldıklarını kapının onune bırakıp gitti. Otelde kalırmış. Git dedim. Dinlemedi baştan beni. Git gez sokağa cıkma yasağı olana kadar gelme eve dedim. Bilmiyorum cok sinirliyim, eve alsaydım bu olanlar yine tekrarlanacaktı. Ve o kadar karantina emeklerim boşa gitti ona mı uzuleyim yoksa adamın beni hice saymasına mı... Kafam allak bullak. Yasak olmasa ceker giderim bi yerlere. Sıkışıp kaldım boyle. Bir ozur bile dilemedi onun yerine kapıyı acmadım diye hakaretler savurdu. Ama benimde adanalı damarım tuttu elbet bu lafların hesabını sorarım!