Konuya nereden gireceğimi bilemiyorum. Kafam cok karışık, cevremde bu konuyu anlatabileceğim kimsem yok ve malum ev karantinası ailemle birlikteyim. Burada her konuda her derde yazılmış guzel yorumlar goruyorum. Size anlatmak istedim.
Benim derdim anlatılması guc cunku hala şoktayım. Lafın nereye gideceğini kestiremiyorum, kırıcı bir şey yazarsam lutfen kızmayın sadece buyuk bir şok geciriyorum.
Ben gecen yıldan beri biriyle goruşuyordum yani goruşmek derken sadece yuzyuze goruşmemiz sadece arkadaşlar arasında oldu ve coğu kez iletişimimiz telefon mesajlaşma uzerineydi cunku kendisi yurtdışında yaşıyor.
Ben bu kişiyle hicbir zaman bir ilişki yaşamadım, kendisinin ilgisi bana bariz bir şekilde belirtmiş olsada. Cunku hani derler ya, kişi hisseder diye. Sanki garip sinyaller geliyordu ondan ve ben ona olan ilgimi hicbir zaman onunla bir ilişki yoluna girmek icin kullanmadım. Bunu bana Allah'ın bir lutfu olarak duşunuyorum, kendisi hal ve hareketlerini hep devam ettirdi ama hicbir zaman somut denilebilecek bir şey goremediğimi zannediyorum arkaya donup bakınca. Bu durumun bana zarar verdiğini duşununce, bir gun kestirip attım. Onunla olan bağlantımı kestim, ortak arkadaşlardan rica ettim herhangi bir şekilde haber taşınmaması icin ondan. Bende gayret ettim ve toparlandım, okuluma dort elle sarıldım.
Ta ki karantina bunu bolene kadar.
Basit bir stalk işlemine giriştim, ah keşke hic bulaşmasaymışım diyorum.
İletişim kurmayacaktım asla, bu kişi ısrarla ve ısrarla uzerime gelse bile onunla iletişimi kopardığımdan beri. Bazen merak etmemek daha iyi.
Ve şok gecirdim. Bahsettiğim kişi, biseksuel cıktı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, kız gorunumlu ama erkek (bu bilgiye bu kişinin sosyal medyasından ulaştım, kafamdan atmıyorum.)
Meğer benle ilgilendiği, bana kur yaptığı zamanlarda bu kişiyle berabermiş.
Ben algılayamadım, diliyle soylemese bana bu sozleri vs. derdim ki ben yanlış anlamışım.
Bu kişi onun cok eski bir arkadaşı ve sevgilisi, belkide cok uzun yıllardır vardı ve ben araya oylesine girmiş bir fragmanım yani.
Şimdi ben kimsenin cinsel yonelimini yargılamıyorum ama bu kişi bana biseksuel olduğunu hic soylemedi. Kimse soylemedi. Sanırım aldığım karışık sinyal bu yuzdendi. Boyle bir şeyi soyleseydi direkt ilgimi keser, zamanımı onda oldurmezdim. Aşk acısı yaşattı bana, bilincli olarak ayrılmayı ben secsemde.
Ben kendimi sadece erkeklerden hoşlanan biri olarak goruyorum. Bu kişiden hoşlanıyordum ve anlıyordu bunu, ozellikle hedef secilip duygularımla oynandığını duşunuyorum.
Ben bunu haketmediğimi biliyorum. Kendimi suclamıyorum. Onu da suclamıyorum benden sonrası beni ilgilendirmez ama ben sanki bu ikilinin arasına bilincli olarak sokulup oynatıldım ve hatta sonrasında peşimden gelindi vs. Bende hikaye koptu vallahi. Bu tur bir insan beni nasıl buldu diyorum ve elbette şukrediyorum Allah'a iyi niyetimi gorup beni sakındığı icin.
Ama insanlara inancımı yitirdim ve guvenim parca pincik oldu. Kendime ara verdim akıl sağlığım icin. Kimsenin ne yapıp ettiği beni ilgilendirmez dedim.
Sizle paylaşıp goğsumden atmak istedim. İnsanlar guveninizi kırdığında ne yaparsınız? Ne yapmalıyım bu olay karşısında? Nasıl daha az hasarsız cıkarım bu işten? Sormak istedim.