Oncelikle uzun bir yazı olabilir bunu belirteyim sonuna kadar okursanız cok az da olsa yol gosterirseniz bana teşekkur ederim.
Beni biliyosunuzdur bu sene universite sınavına gireceğim. Bu zamana kadar cidden bir cok sıkıntım oldu ama emek verdim gercekten cok yoruldum, bazı zamanlar cok zar zor da olsa cabaladım.
Şu sıralar ise ders calışmayı ciddi olcude azalttım hatta bıraktım. Yazın ders calışmaya başlayan ben bu surecte gelen bıkkınlık, virus gibi etkenlerden oturu toparlanamadım. Gunun tamamını salmak ciddi bir kayıp bunu da biliyorum.
Virus,okulların, dershanelerin ve kutuphanelerin kapanması, getirilen kısıtlamalar,gundemin yoğunluğundan dolayı oluşan stres,kafamın surekli başka şeylere gitmesi başka şeylerle meşgul olmam, sınavın ertelenmesinden ve konuların azalmasından dolayı oluşan rehavet şu aralar ne ararsanız hepsi bende var.
En cok da sağlığımdan endişeliyim. Zaten anksiyetesi cok olan bi insanım, neredeyse nefes bile alamıcak duruma geliyorum coğu zaman. Gerci en son dışarı 20 gun once falan cıktım herhalde birşeyim olsa ateşim cıkardı diye duşunuyorum, ya da ailem semptom gosterirdi , ama o kadar evhamlıyım ki bunu yenemiyorum. Surekli aklımda bir korku, kendimi her an dinleyip belirti var mı diye yokluyorum, var gibi hissedince dunyam kararıyor.
Bugun deneme olduk ve netlerimin duştuğunu gordum. Ama işin garip yani yine calışamadım. Ustteki sebepler kafamı yine meşgul etti ve kitabın kapağını bile acmadım. Acaba diyorum seneye mi sınava girsem? Hem o zaman gundemin konusu illaki değişir, okullar da mecbur acılır, oyle oyle temiz kafayla calışırım. Şu aralar tek yaptığım evham yapmak, kafamda kurmak ve ağlama krizlerine girmek. Tabi bir yandan da yanlış duşunuyosam eğer bunu duymaya ihtiyacım var. Oğretmenimle bu duşuncemi paylaşacağım ama telefonda soyleyeceğim ona. Size de sormak istedim sizce nasıl bir yol cizmeliyim ben?