Merhabalar . O kadar sinirli ve kırgınım ki hemen konuya giriyorum. Ben mart ayına kadar ozel okulda oğretmenlik yapıyordum o zaman evde iş bolumu vardi . Koronadan dolayı bende eşimde evdeyiz haliyle . Eşim evden calışıyor gunde 7 8 saatlik mesai harcıyor ama geri kalan zamanlar onun . Bende kpss ye hazırlanıyorum. Butun gun dort duvar arasında ders calışıyorum molalarımda yemek yapıyorum camaşır bulaşık işte standart ev işleri . Kalk yap demesem asla eşim kalkıp bak burası da şoyleymiş demez . Bende her seferinde kalk o işi yap kalk bu işi yap demekten biktim usandım . Gelip bir şey yapsa gozu kapıda bitse de gitsem . Bende ona buyuracagima kendim yaparım dedim. 1 aydır neredeyse hic agzimi acıp doğru durust yardım istemedim. Bi bugun commidem bulandı kustum diye yardım istedim.
Neyse gece film izledik falan yapıcaz artık nevresimleri yikamis kurutmustum onları seriyordu . Bi taraftan da bi konuşma şekli var inanılmaz itici boyle dalga geciyo akli sıra onu yapıyor bende gittim şakasına ensesine vurdum . Sonra tekrar yaptı koluna vurdum en son bende sinirlerim yuzune vurdum sertce . Bağırmaya başladı. Nevresimi sermedi yarım bıraktı bulaşık makinesini de boşaltmadi inadından . Birbirimize girdik . El şakası sevmiyormuş . Bende dil şakası sevmiyorum o işi napıcaz . 1 saat gecti baktım salonda televizyon izliyo ustunde nevresim serilmemis bembeyaz yorgan . Cektim aldım ustunden bi suru hakaretler savurdum. Gidiyorum bağırıyorum tepki yok asla cevap bile vermiyo . Oyle kus şekilde yattım ben sabah canlı dersim var erken kalkmam lazım bunun icin de uyumam lazım hala daha sinirimi atamadım ustumden.
Konu cok dağınık oldu farkındayım kusura bakmayın kafami toparlayamıyorum