Artık cildirmk.uzereyim.akil sağlığımı kaybediyorum.her şey o kadar zorken bu kadar caresiz durumda kalmak daha kotu...
Annem Eylul ayindan beri yurtdisindaydi.ne o gelmek istedi ne de ananem gonderdi.yaz ayında biz orraya gidince alırız diye duşunduk .şimdi orada bayağı rahatsızlanmis.zaten hastalığı vardı.o kadar dememuze rağmen gelmedi.ama tam da bu donemde artık alın kotu burada onun ilacı yok diyorlar.zaten orada bir dedem bir de ananem var.doktora bile goturemiyorlar.isteseler yaparlarda yapmıyorlar işte...ama buradan almak ne mumkun su durumda.dis işlerini aradık.konsolosluk izin veriyor sınıra kadar ama bizim burdaki kaymakamlık izin vermiyor.orasinin izin verdigine dair yazılı belge istiyorlar.konsoslugu arıyoruz oyle bir belge yok diyorlar.184 u aradım konsolosluğu arayın. Diyorlar.donup dolaşıp aynı şeyler.ustelik onu alacak tek kişi eşim .başka kimse yok . babamin haberi yok zaten bu durumdsn o zaten onun gelmesini istemiyor.geldiginde dahi karantinaya alınacak tedavi olabilecek mi belli değil.kac gundur normal hayata adapte olamıyorum.bi akıl verin