Sevgili ablalarim abilerim ve kardeşlerim ben uni sınavına hazırlanan bir kızım şu anda aşırı bunaldimda olduğum bir konuyu anlatacağım lutfen yardımcı olun akıl verin ,benim babam olacak o şeytan şerefsiz iblisin ta kendisi sorunum ona baba demek istemiyorum cunku onu insan yerine bile koymuyorum neden mi? Cocukluğumdan bu gune kadar benden nefret etti evladı olarak gormedi bu gunlerde ise uniye gitmesin kocası ona cok iyi bakar okumasın diyor neden mi bunları yapıyor ilk olarak kız cocuğu olduğum icin diyor ki bak ben erkeğim erkeklerin gozunden goruyorum sen okuma evlen unide bişi olur diyor ahlaksız herif ve ayrıca durumumuz cok iyi ama vize para vermez borsalarda kumarlara yatırır .ben bu yaratığa gece gunduz beddua ediyorum adak adıyorum yalvariyorum yuce Rabbime ama Allah im onun canını alacağına başına felaket verecegine eline para veriyor mutlu ediyor onu aşırı şanslı birisi hep para geciyor eline ve o parayı yine kumara yatırıyor işte arjafadlar bu kişi bu arada dinsiz imansız namaz kılmayan Allah nedir bilmeyen birisi anneme de cok kotu davranıyor kadın her seferinde barisiyor sex yapmak icin yanına geliyor annemde hemen hicbir şey olmamış gibi barisiyor ve yapıyorlar her seferinde boyle diyorum ki neden bosanmiyorsun gel birlikte hayat kuralım yok diyor ben yapamam isterse sana ne yaparsa yapsın ben boşanmam diyor ayrıca onu sevmiyorum para felan vermiyor o yuzden barisiyorum diyor ama bana inandırıcı gelmiyor .dediğim gibi sınava hazırlanıyorum bıktım bu yarattıktan bana bir tane kalem almadı birde ustune ders calışmayım diye televizyonun sesini sonuna kadar acıyor biz kapatıyoruz o acıyor guclu bir dua yok mu olse de kurtulsam şundan lutfen destek olun iyi gunler