İlk once kendimden başlayayım. Ben Erzurumda oğretmenlik yapıyorum. Şans eseri kpss mulakatına bir oğretmen adayı geldi. O da Erzurumda muzik oğretmeni. Orada tanıştık. İsmi Cihan. Konuşmaya başladık. Sonra ben ona hislerimi soyledim ama o ilk başlarda olmaz diye geri cevirdi beni. O kadar guzel bakışları var ki. O yuzden hep konuşup daha cok tanımak istedim. Zaman sonra kabul etti beni her ne kadar zor olsa da. Şunu soyleyeyim ki cok şanslıyım. Bana tum hayatından bahsetti. Yalandan asla hoşlanmıyor. Cunku once ki ilişkisinde kız arkadaşı hep yalanlar soylemiş. Ona dair ne varsa herseyi anlattı. Hem kendi hatalarını hemde onun hatalarını. Kız edebiyat okuyormuş. Cihan askere gidince kız ailesi istemiyor diye ayrılmış. Bu sebeple ağır bir donemden gecmiş. Bunları şu sebepten dolayı anlatıyorum. Erkek arkadaşım hala onunla olan fotoğraflarını telefonunda saklıyor. Neden silmiyorsun diye sorduğumda ise yuzunu gormek istemediğinden dolayı galeriye girmek istemediğini ama istersen al sen sil diye cevap veriyor. Bende gecmişine saygı duyuyorum o yuzden karışmıyorum. Sizce doğru mu bu fotoğrafları hala telefonda durması merak ediyorum. Cunku benden hic birseyi gizlemiyor. Yine saygı duymaya devam etmeli miyim yoksa o kızın tum anılarını silmek mi gerekir. Yardım edin lutfen onu kırıp kaybetmek istemiyorum.