Merhabalar hanımlar.
Ailem biri var mı dediklerinde soylemiştim hayatımda olan insanı. Kıyametler kopmuştu.
İki gun once başımdan gecen olay şoyle;
Annem hissiyatıyla dedi ki baban ona vermeyecek biliyorsun değil mi ? Hala konuşuyorsan ayrıl. Ben size durustce soyledim niye boyle yapıyorsunuz dedim. Oyle miiiii dedi. Akşam gelince babama soyledi kızın hala konuşuyor diye. Konuşuyor musun dedi inkar etmedim.
Ve yemediğim hakaret kalmadı. Gidersen adımını atamazsın yuzumuzu goremezsin. Kacmak Yok gelip isteyecekler hicbir şey ikram etmeyecez bile seni kapıdan onlarla gonderecem. Kızgın olduğu icin değil gercekten yapacak. Baba seviyorum dedim. Ne sevmesi ya diyor.
Bugun vazgecirmeye calıştı gun boyu. Calıştığın işyerimden cıkaracam seni dedi. Beni oraya sokan kişi babamdı zaten. Ailemde ki kimse benle konuşmuyor. Tek kelime etmiyorlar yuzume bakmıyorlar. İstememe sebepleri ne diyeceksiniz. Yok gercekten Yok. Adını bile babam bugun sordu. Duşunun. Neymiş o olmaz demiş ben diretmişim. Erkek arkadaşımı onlara tercih etmişim. Sevgilim de evi aldı. Eşyaları almaya calışıyor. Bir anda pat diye neye uğradığımızı şaşırdık. Lutfen bir akıl verin. Cehennemde gibiyim. 2 aya defolup gideceksin ve bir daha gormeyeceksin bizi diyor. Evlenmek istedim cok mu kotu birşey he. Sevdiğim insanla evlenmek.