Merhaba hanimlar insallah herkes saglikli huzurludur
Ben yurtdisinda yasiyorum burda vaka 31 bine dayandi.
Ben 1 bucuk aydir anneme gitmiyorum. Annemle goruntulu konusuyoruz. Konustugumuzda gelin oturalim cocuklari ozledim deyip duruyor bu davranisi benide cok uzuyor bunalima girdim gercekten

Annem surekli kardesin geliyor cocugu getiriyorlar siz gelmiyorsunuz diyor defalarca anlatiyorum bir kac gun sonra yine ayni muhabbet kendimi suclu hissediyorum erkek kardesim cocugu annemlere getirir birakir 2 gun arayip sormaz bazen ondanda sikayet eder her zaman derim kimseyi kabul etneyin kimseye gitmeyin idare edin biraz derim. Tamam der sonra tekrar konustugumuzda sizde getirin oynasinlar cocuklar der. Gecen gun ogluma diyor geliyim bize getiriyimmi seni diyor oglumda bana dogru bakti. Olmaz anne salgin var bilmiyonmu dedim. Zaten cocuklar evde durmak istemiyor

Annem Bizde bisey yok hasta degiliz diyor. Tamam sen hasta degilsin ama bizden biri tasiyici hastaysa ne yapacan diyorum.
Ben cocuklari parka haftada bir indiriyorum. Genelde kendi arabamizla herkesten uzak cocuklar biraz hava alsin diye gezdirip eve donuyoruz cocuklari parka indirdigimde herkesten uzak tutmaya calisiyorum ve eve geldimizide direk banyoya yaptiriyorum.
Az once bir tanidigim kadin torunuyla yolda gordum. Torununu evlerine goturuyordu. Insanlari boyle gorunce ben sevdiklerime karsi sorumsuzmuyum diye dusunuyorum.