Oncelikle merhaba hepinize

umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı uzere cok guzel bir iliskim vardı( ben oyle sanıyordum) ve terk edildim İnan ’ın kalbim cok kırık cunku 2 yılımı ortada hicbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hicbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi ustelik birkac saat once beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz ozledim korona virus bitse de goruşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hic kotu giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini cunku eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde doner diye. Ancak ayrılıktan birkac gun sonra instagram hesabını actı ve cevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı cunku bir ailem olmadığı icin kendisini ailem saymıştım. Ve boyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak icin tavsiyelerinizi bekliyorum cunku ben hala aptal gibi doner diye duşunup kendimi bu duşunceden alıkoyamıyorum. Cevremde cok arkadasım da YOK acıkcası olanlara da anlattım durumu cokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara cok cok teşekkurlerimi iletiyorum hepiniz icin guzel gunler olması dileğiyle...