selam kızlarrr,
son konumdan sonra buyuk bi aydınlanma yaşattınız bana, sevgilimi artık boğmuyorum rahat rahat sınavına hazırlanıyor birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik, cok ilgili beni aşka boğan bi tarzı yok ve bu durum bana ozel de değil karakteri bu maalesef ama şu an cok şukur iyiyiz, bunda biraz da yorum yapan sizin etkisi var tabi
şimdi konum cok yakın arkadaşımla ilgili, bana verdiğiniz tavsiyelerden sonra o da sizden bi fikir almak istedi, ben aslında fikrimi soyledim ama sizlerden de bişeyler duymak istedik
benim bu tatlış arkadaşım bundan 6-7 ay once biriyle tanıştı, bikac hafta sosyal medyadan konuştular ama sizli bizli olarak, sonra yuzyuze geldiler ama kafede bi buluşma şeklinde değildi, arkadşaım bu adamın işyerinde olması gerekiyodu bu bahaneyle adamla da goruşmuş oldu yani işyerinde oldu bu goruşme. sonra adam daha yakın konuşmaya başladı siz biz olayını atmış en azından )) ama flort gibi değil numarasını bile almamıştı arkadaşımın. ben burdan olumsuz olacağını duşundum ama arkadaşım cok hoşlanıyodu adamdan.
ama sosyal medyadan arkadsşıma surekli msj yazan da bu adamı, yani hep o başlatıyodu konuşmaları, sonra bi ara adam arkadaşımın msjına cvp vermedi benim bu deli kız adamı şak diye sildi sosyal medya hesabından sonra adam msj yazdı tabi sitem etti neden sildiğini anlamadım vsvs..
aradan 3-4 ay gecti arkadaşımın yine aklına duştu bu adam gitti ekledi, adam da kabul etti, bi iki foto beğenemeden sonra arkadaşıma msj yazmış bikac saat sohbet etmişler ordan burdan sonra numarasını verip sosyal medya hesabımı silebilirim numaram bu demiş. bizim kız tutturdu şimdi neden numarasını verdi, neden msj yazdı bu adamın amacı ne diyo
bence hic olumlu bi taraf yok, adamın ya sevgilisi var ya sevgilisinden ayrıldı kafa dağıtmak istiyo. benim yorumlarım biraz acımasız oldu evet ama numarasını başta vermemişti şimdi neden verdi diye umutlanıyo bizimki...
sizin fikirlerinizi birlikte okuyacağız