Kızlar eşimi işten cıkardılar yaklaşık 4 senedir calısıyodu. cok kişi cıkardılar. Tazminat vermemek icinde tutanak tutmuşlar iş saatlerinde telefonla konusurken . Avukat filan girdi işin icine işte. Neyse

Şimdi sacmalığa gelirsek eşim dun benden evdeki birikmiş paramızdan 1.950 tl istedi avukat icin dedi verdim. Neyse geldi ee ne yaptın dediğimde hallettim tazminat verilecek gibi dedi. Parayi naptın dediğimde (eşim gerek benim hamileliğim gerekse oğlumuzun hastane işleri icin baya gitmediği gunler oldu işe) o gitmediği gunlerin toplamı olarak iş yerine vermiş. Kızlar kan beynime sıcradı. Hayatımda ilk kez duydum boyle bişey. Calışan arkadaşlar boyle bişey var mı yoksa eşim bu parayi başka bişeye mi verdi? Ki asla asla inanmıyorum . Boyle bişey olabilir mi ya? Salak yerine konulmaktan bıktım.

Guncelleme: kızlar doğruymuş adamın gunahını aldım ya cok mahcup oldum. Muduru aradi yanımda gercekten vermesi gerekiyormuş tazminatı alabilmek icin. Borclanmış cunku. Eşimde dedi ki hani elimde hazır duran parayi verdim zaten durumlar sıkışık bana arkadaslar dedi tazminattan duşulur o oyle bişey yok vs diye konuyu actı yani. Yoksa alamazdın borclandığın icin filan dedi adam da. Neyse guvenim yerine gelmiş oldu yorumlar icin teşekkurler(bazılari ne kadar kırıcı olsada.) buarada ilk aklıma gelen kesin başkasını arayacak mudur diye oldu. Ama Mudurun sesini biliyorum daha oncede konuşmuştu yanimda konuşurken anımsadim direk. inanmak icin whatsaptanda baktım fabrikanin grubu vardı