Hic ana, kız gibi oturup sohbet edemiyoruz annem hep birşeylere karşı ve bağırarak konuşuyor evde herşeyime karışıyor ben cocuk değilim ki 26 yaşındayım normal sohbet bile ederken aa o oyle değil deyip bağırarak konuşuyor yahu ne bağırıyorsun orda sana karşı soylenmiş bir kelime yok nasıl sohbet ederken haniden bunu tartışmaya ceviriyor anlamıyorum kendi hep tersleyerek konuşuyor coğu zaman sakin kalıyorum ama bir yerden sonra sabrım taşıyor benimde sesim yukseliyor sonra yine kızıyor en basitinden gecen gun sosyal medyada Cinli bir kadın iğrenc bişeyler yiyor bende telefona bakarak kendi kendime konuşuyorum bunlarda yiyor şu iğrenc şeyleri sonra salgın başlatıyorlar diye bunu duyan annem durur mu sanane kızım milletin ne yediğinden onlar senin yediklerine karışıyor mu sanki diye azarlıyor beni babamda, bende cok rahatsız oluyoruz bu durumdan birden bağırarak cıkışmasına o oyle yaparken istiyor ki biz cevap vermeyip sessiz kalalım psikologta soyledi Bağırarak konuşursan iyi bişeyde soylesen, karşındaki kişinin beyni kotu algılar diye ama yok dinlemiyor cok anlayışsız dediğim dedik biri bugunde tartıştık kuran okuyorum hergun 1 cuz bugun yarım okucam cok ağırlık cokuyor ustume diye daha sonrada yarım okurum yine gunde 1 cuz olur dedim nasılsa calışmıyorum evde işimde yok tabi nedense annem bunada kızdı ve başlandı soylenmeye ben gecen sene iş, yemek yapıyordum 1 cuz okuyordum sen nasıl okuyamıyorsun diye ben okuyamıyorum demedim ki ağırlık basıyor beni yine 1 cuz okucam ama aralıklı ne olmuş yani dahada soylenmeye başladı ramazan bitene kadar yetiştiremezsin sen yarın ramazan başlıcak oruclu hic okuyamazsın diye neden anlamıyorum neden boyle ve şuan o bana kustu her konuda boyle annem beni cok yoruyor.