Kızlar herkese selamlar, siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama uye olmak simdiye kismetmis. Ayni is yerinde calistigim biri var, kendisi ile 6 ay evvel tanistim ve ilk tanistigimiz gunden bu yana birlikte guzel vakit geciriyoruz is disinda da goruyoruz mesajlasiyoruz telefonda konusmalarimiz oluyor. Bu zaman zarfinda ben kendisine karsi bir takim duygular besleme basladim ve bu durum onunda bana ilgisi ile git gide daha da artti. Simdi bu adam benimle ilgileniyor ve bu zamana kadar en kucuk bir yanlisinida gormedim. Aramizdaki yakinlik sebebi ile onunda benden hoslandigini dusunuyorum.
Esas sorunlar burdan sonra basliyor. Aramizdaki en buyuk sorun yas farkimiz kendisi 29 yasinda ben ise 35 yani aramizda 6 yas var.
Bir diger onemli sorunda ben daha once bir evlilik yasadim, 27 yasinda evlendim ancak 3 yil sonra anlasamadik ve ayrildik. Cocugum yok.
Onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum ve oda mutlu oluyor ancak bana acilmadi yani duygularini soylemedi acaba ben mi yaniliyorum yoksa benim yasimi ve medeni durumumu mu kafasina takiyor diye dusunuyorum isin acigi ve neti bu durumu bende kafaya takiyorum acaba biz yol alsak ailesi ne der bu aradaki yas farkina ve medeni durumuma aranizda boyle olanlar var mi bana akil verin lutfen
Guncelleme:
Kizlar bugun oglen yemekten sonra is yerinin bahcesinde kendisi bana acildi. Baktim bisey diyecek ama kivranip duruyor. Sonra sana bunlari soylemenin ne yeri ne vakti ama malum virus her yer kapali ve artik icimdekileri tutamiyorum diyip herseyi anlatti. Cok mutlu oldum. Uzun zamandan bu yana benden hoslandigini, beni cok daha yakindan tanimak istedigini niyetinin ciddi oldugunu belirtti. Ayrica bu isi fazla uzatmak istemiyormus. Annesini taniyordum bu adamin bir kac kez yuzyuze gelmistik beni cok sevmislerdi. Hayatimda hic biseyi bu kadar istememistim. Hemen kabul ettim bende. Yorumlarini eksik etmeyen herkese tek tek tesekkur ederim.
Simdi esas sorum acaba aileler bir problem cikarir mi bizimkiler kesin ziplicak eminim. Annesinin bana gostedigi ilgi dolayisiyla sanki bi tepki almicak gibiyiz