merhaba herkeze

eşimle 8 senelik evliyiz.bir tane cocugumuz var ben şuan virusten dolayı calışmıyorum.Normalde calışıyordum .
Bugun eşim ile markete gittik market biraz fazla tuttu ama nerdeyse 1 aydır doğru duzgun gidilmemişti.Ve pazardan aldıgım şeyleri de marketten aldım pazara cıkmamak icin.
Eşim bi afra bi tafra yaptı bu arada her markette burnumdan gelir zaten para cıktıgı icin cebinden cok aldın ne olacak sonumuz belli değil dedi virsten dolayı bende sadece gercekten ihtiyac olan şeyleri aldıgımı soyledim ve eve geldik ama hala tavrı devam etti bende yeter senin her markette aynı tavırların dedim ve birbirimize girdik bana baya hakaretler etti ben de defol git evden dedim virus bitsin zaten gidicem ded,.
Olmaz beklemicem o laflarından sonra şimdi git dedim .Ailesine gitti bana annemlere birşey olursa sorumlusu sensin dedi.
Aslında bu sorun sadece bahane idi.Genelde şu zaman da bile arkadaslarıyla buluşur eve gec gelir maaşını bana az soyler vb.vb gibi bir cok sebebin patlaması oldu cok ağır konuştu bana baktıgını soyledi halbuki bende calışıyordum şu ara sadece calışmıyorum.
kirayı falan odemeyecegini bana para vermeyeceğini soyledi giderken umrumda değil bununla durmadan tehdit eder zaten .

ama aklıma annemlere bişey olursa beni evden kovdugun icin sorumlusu sensin lafı taklıdı ben mi olurum sizce bende aileni duşunuyorsan az gez dedim annesi yaşlı bu arada