Kızlar bu durumda bunu mu duşunuyorsun be kadın demeyin sadece duşuncelerinizi merak ettim.

6 yıllık evliyim.. Evliliği in ilk yıllarında eşimin flortoz tavırları olan ciddi rahatsız olduğum bir iş arkadaşı vardı.

Ben ailemi ziyarete gittiğimde yani evde değilken eşime sabahın korunde mesaj atıp cay koydum borek al da gel gibi rahatsız olduğum msj larını yakalmaştım. Bu arada iş yerinde cay koymuştu yanlış anlaşılmasın. Neyse kavga gurultu eşim kurumunu değiştirdi kızla iletişimini kesti 5 yıldır da bu konuda bir sıkıntı olmadı.

Ve eşim hep sadece arkadaşım diyordu ama hissediyordum o flortoz tavırları.

Neyse malum gundem korona herşeyim dengesi bozuldu. Kurumların dengesizliği cabası eşim sağlık sektorunde bu arada ve bu kız eşimin birimine vermişler yıllar sonra dun msj ları gordum başımdan aşağı kaynar sular dokuldu ama tabi belli etmedim.. Dun gorduğum mesajlar kı ile eşim arasında değil birime o kızın geleceğine dair

Bu surec de başka elemanlardan geldi bi sıkıntı olmadı ama eşim kendi birimine bu kızın geleceğini oğrendiğinden beri surekli ust lerini arayıp gelmesin gelmesin diye diye dediğini yapmış sonuc kız başka birime gecmiş yine eşime cok yakın bir birim.

Anlamadığım bu iyi bir şey mi kotu mu madem sadece arkadaş gelseydi ne bu sıkıntı kac yeni eleman geldi hic birinde bu tepkiyi vermedi bu tepkinin altında. Ne yatıyor sizce. Bu konuyu onunla konuşmadım belli de etmedim.

Ayrıca kız o kız eminim profil fotosu dan tanıdım