Ya ben cok uyuzum ya da eşim beni anlamak istemiyor. Bildiğiniz uzere corona yuzunden coğu is yeri kapandı ve eşimde evde ailesi koyde yaşıyor ama yılın belli donemi buradalar 10 gun oldu koye gideli eşimin abisi de koyde bizimde gelmemizi istiyolar koye gitmek cok istiyorum ama evlendigimizden beri1 kere gittik oda duğunde cok istememe rağmen basima gelecekler yuzunden surekli endişeliyim bu durum eşimi de yıpratıyor farkındayım ama hic bir zaman gitmeyelim demedim sadece beni olduğum gibi kabul et benden fazlasını bekleme diye surekli uyardım ve bu durum evliliğimiz boyunca bizi yipraticak sanırım işin kotu tarafı oda bizi istemiyo yanında goturmek ben huysuzluk yaparim diye mesela 1 hafta kalırsak 7 gun boyunca dağda bayırda olacak ben evde kalicam yok soyle yap yok insan temizlik yapar yok anneme yardım eder bide 1 bucuk yasinda kızımız var allah uzun omur versin cok hareketlidir kendisi yani isin ozu şu koye gitmek istiyorum ama evim olmayan bir yeri kendi evimmiş gibi cekip ceviremem sadece kayinvalideme yardımım dokunur sofra kur topla yika onun haricinde hadi anne gel temizlik yapalim demem diyemem oyle yapıda birisi degilim cocugumla camurda oyunlar oynamak solucan aramak ırmak kenarında suyu izlemek bana daha cazip geliyo oda bunu anlamiyo ben gidersem zaten seni goturmem orda yok bu geldi ya hic oturamadım nolucak temizlik yapsan olur musun vs deyip duruyo yanlış mi duşunuyorum bencillik mi yapiyorum yoksa kendimi ona anlatamiyo muyum bilmiyorum 24 yaşındayım buyumen lazim diyo ama 34 de olsam aynı seyleri duşunucem eminim