Yurtdışına hemde dibime aynı mahalleye yerleşecek kardeşim ve eşi en kısa zamanda ..ve ben bu durumdan cok mutsuzum..ikisiyle anlaşamıyorum birsuru olaylar oldu aramızda ..aynı semt olma sebepleri burda babama yakın olmak istiyor bu onun kararı . Bense bura diğer semtlere uygun diye burda yaşıyorum eşimin kendi evi..zaten enisteyle hic anlasamam oldum olası..ustelik cok kavgacı ters bi insan..hep alttan almalarla aile ici huzur yurudu biraraya geldigimizde..hatta şuan konuşmuyoruz bile hafift duşman gibi olduk bazı sebeplerden..esimd bana asla sahip cıkamaz yapısı gerrgi. Onlar buraya geldiğinde ben tek başıma ugrasicam onlarla..kardesimde eşini bu hale getiren kişi zaten. Aramizda ne yasadiysak gitti kocasını doldurdu abartarak anlattı..sonra adam bana duşman oldu..şuan cok moralim bozuk ağlamamak icin zor tutuyorum..evi de yeni aldık bikac ay oldu onlar gelcek diye satıp cıkmak olmazki maddi olarak iyi değiliz zaten anca duzen kurmuştuk ..arada yurt dışına geldiklerinde babamın yanına ozaman bile anlasamiyordum ikisiyle ..şimdi temelli aynı mahallede cikdircam huzurum kalmadi