İyi aksamlar. Eşimle cok fazla sorun yaşıyorum. Artık ciddi ciddi boşanmayi duşunmeye başladım.
Evde olan kucuk şeyler buyuyor da buyuyor. Mutfakta tesisatta bir sorun vardı. Sabah 9 da ona bakıyor eşim surekli kapı acıp kapıyor su sesi fln. Zaten sabah 6ya doğru uyudum. Ses yapma rahatsız oluyorum dedim. Bana kızıyor o kadar uğraşıyorum dediğine bak. Lanet olsun senin gibi insana. Seninle evlendiğime pişmanım vs. Senin yuzunden boyle oldu.
Başka zamanlarda da boyle kotu sozler soylemisligi var. Zıkkım ye. Bencilsin nankorsun. Ne bicim insansın.
Cinsellik esnasında bi sorun olmuştu karılık yapsaydın demisligi bile var.
Kesinlikle sorun cozme becerisi yok. Bir sorun anında sakinliği koruması gerekirken bana kotu soz soyluyor..
2 yıla yakın evlilik. Cocuğum yok. Boyle birinden cocuğum olsa o zmnı duşunemiyorum. Daha cok sorun ve sorumluluk olacak. Birbirimizı yer dururuz.
Ailem koyde yaşıyor. Kesinlikle boşanmaya karşı. Hic bir şey yokken annem boşanmak icin evlenilmiyor. Herkesin evliliğinde sorun var. Elalaem ne der. Diyerek bana guya msj veriyor.
Aileme esimle olan hic bir sorundan bahsetmedim. Anlatmadım hic. Zaten bsy desem kendin evlenmek istedin vs diyecek.
Anne ve babamin evliliği de sorunlu bak ben yıllardır boyle devam ediyorm diyecek.
Calışıyorum bu arada. Yıllarca başka şehirde tek de yaşadım. Boşanmak icin birinin desteğine de ihtiyacım yok.
Eşim bana kotu soz soylerken ben de ona karşılık verdim. Boyle boyle aradaki saygıyı yitirdik.
Normalde sakın bir insanım. Yıllarca toplu ortamlarda kaldım. Kimseyle sorun yaşamadım. Arkadaşlarım benimle eve cıkmak isterdi senle gecinebiliriz diye. Ama evliligim bu sakinlikte gitmedi hic.