İyi geceler arkadaşlar.Soracak kimse yok ve merakımdan yazıyorum.Ders calıştığım icin bu saate kadar oturmak zorunda kaldım. 5 dakika kadar once erkek sesi gurultusu,konuşma sesleri geliyordu dışarıdan.Ben de merak ettim ders bolunmesin,bitince pecereden bakarım ne sesiymiş oğrenirim dedim. Az once de alt komşumuz aradı , sena balkon tarafında 2 tane polis aracı ve polis ekibi gordum dedi. Onun evi giriş kat olduğundan korkmuş ve hırsızlık olayımı hırsız mı var polis bey demiş. Polis de yok hırsızlık değil bu farklı bir olay abla demiş . O da sena cok korktum ,duştan cıktım giyindim sesi duyunca ne olmuş diye bakıyım dedim. Sizin haberiniz var mı neymiş falan dedi. Ben de abla ses duydum ama inan cıkmadım hicbir fikrim yok dedim.Bizim mahalle mustakil evlerin, binalara gore daha fazla olduğu bir yer. Hatta gecen yıl karşımızdaki eski 2 katlı evde komşular gormuş, gencler birbirine enjeksiyon uyuşturucu madde veriyorlarmış , hic iyi şeyler olmuyormuş. Abim de cimere şikayet etmişti ,polisler gelip kontrol etmişti ,bizim binadan bilgi almışlardı. 1 ay icinde de yıkıldı orası.Benim aklıma abla tek bir şey geliyor (bizim oturduğumuz binada eski 4 katlı bina , arka tarafta garaj komurluk vs. var yan tarafta da yeni temel atılan inşaat var.) dedim yani demekki bizim binanın bir yerlerine yine birileri uyuşturucu madde eroin falan sakladı onu araştırıyorlardır dedim. Yoksa define arayacak halleri yok burada dedim. Sena garaja, komurluğe dolandı polisler hatta yan inşaatın onune kadar gittiler dedi. Yerlere eğilmişler bir şeyler konuşmuşlar ama anlaşılmamış ne konuşulduğu. Bizim binanın alt kat dışına da işte kufurlu ergen sozleri yazmış birileri.Gecen yılki o şuphelendiğimiz gencler yaptı diye tahmin ediyoruz. Ama şimdi farklı bir olay demeleri bizi korkuttu. Binanın dışındaki yazılardan şuphelenmiş olabilirler. Dun de bizim tepenin sonundaki binanın onune 2 tane polis arabası gelmiş gece vakti. Komşumuz bir daha balkonu kilitlerim , balkona bile cıkmaya korkuyorum dedi. Ya madde bağımlısı gercekten varsa evlerimize girerse diyor bizi de korkuttu.Keşke polis daha acıklayıcı şeyler soyleseydi ,soru işareti kalmazdı. Belki başına boyle bir şey gelen varsa diye yazdım ,okuduğunuz icin teşekkurler.