Arkadaşlar daha once bir konu acmıştım. Eşimle sorunlarımızdan dolayı aylar once evden ayrılmıştım. Şuan boşanma surecindeyiz dava acamadım ben pandemi nedeniyle ama kesinlikle iletişim kurmuyoruz eşimle aileler de bu surecte hic goruşmediler goruşmuyorlarda. En son bir ay once eşim evin kirasının borclar yuzunden kendisine ağır geldiğini ve bosaltacagini anahtarları eve bırakmami kalan ceyizlerimi almamı istediğini işlemleri başlattığıni vs soyledi bende gittim topladım. Ertesi gun eşim mevlananin bir şiiri var "etme '' diye bilirsiniz onu gondermiş sanki oyun oynuyoruz koskoca evi toplatip topladığımi gorunce de etme diyor. Ben cevap vermedim umrumda bile olmadı bu mesaj cok ofkeliydim ona. Sonra ben elimden geleni yaptım vs diye mesaj attı ama aynı zamanda suclamalar pes pese geldi. Mesaj atmakla kendini birşey yapmış sanıyor. Neyse dun gittim evi boşaltmış tamamen. Bu bana duygusal olarak cok ağır geldi. Evimi oyle gorunce bomboş aklıma evi tuttuğumuz guzel zamanlar geldi guzel anılar vs. Aslında o gune kadar cok nettim eşime duygusal olarak artık birşey hissetmediğim konusunda cokta ofkeliydim ama o gunden beri kendime gelemiyorum. Her saniye ağlamak geliyor icimden ne hissettiğimi bilmiyorum inanın. Cok guzel gunlerimiz de oldu bi o kadar kotu gunlerimiz de. Guzel gunleri duşununce icimde derin uzuntuler oluyor ne yapabilirdim diyorum gidişatı durdurmak icin kendimde suc arıyorum. Kotu gunleri duşununce asla geri donuşumuz yok diyorum. Şimdi eşim WhatsApp durumuna da " git golgen seni ugurlamakta, kuculup kuculup kaybol ırakta, koşeyi donerken arkana bakta, koşede bir lahza kaliver gitsin" yazmış
Benim sormak istediğim bu durumdan eşimin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım. Uzgun mu? umarsız mi? Dışarıdan umarsız bir hali var gibi durur hep bu mısrada sizce nasıl bir mesaj var benim icin?