Herkese iyi karantinler hanımlar
Direkt konuya girmek istiyorum. Ben şimdiye kadar herkes gibi vakit gecirdiğimi sanıyordum telefonda. Ama gecen gun bir uygulama indirdim telefonuma. İndirdiğin andan itibaren gecmiş 1 haftadan itibaren telefonda ne kadar vakit gecirdiğini dakikası, saniyesine gosteriyor.
Neyse ben burdan cıkan sonuca şok oldum. Ortalama 6 saat bilmem kac dakika... 1 gunun 4te 1i yahu. Ben napıyorum bu kadar bilmiyorum.
Aslında sosyal medyada cok fazla birşey de paylaşmıyorum etmiyorum ama nasıl bu kadar vakit geciriyormuşum şaştım.Boyle net bir saat dakika gorunce daha bir ne yapmışım ben ya hissi oluşuyor.
Gunum aslında cok boş da gecmiyor. Spor yapıyorum, yemek yapıyorum, kitap okuyorum falan ama yine cok geldi o sure bana. Daha ne yapmam, ne ile oyalanmalıyım bilmiyorum. Bağımlı derecesinde miyim sizce.?Bu cok vakit gecirmeyi karantinaya da bağlamak istemiyorum cunku cumadan beri calışmıyorum. Yani calışırken de neredeyse o kadar geciriyormuşum gecmişten bakınca. Şimdilik sosyal medya uygulamalarımı telefondan silmekle başladım bakalım. Onerilerinizi bekliyorum. Zaman kıymetli ve bu 6saat bilmem kac dakika cok fazla.