Kızlar merhaba, nişanlıyım yaza evlilik planlıyoruz. Evimizi tuttuk eşyalarımızı aldık duğun salonuyla anlaştık. Tum masrafları nişanlım ve ben yapmak istedik kimseden beklentimiz yoktu durumumuz da iyi borcsuz hallediyoruz herşeyi. Nişanlımın anne babası emekli cok fazla maaşları yok, birikimimiz yok ama istersen kredi cekelim demişler ve biz bunu istemedik okuttunuz biz kendimize yeteriz artık dedik.
Nişanlımın birikimi benden daha fazla olduğu icin masrafların coğunluğunu o karşıladı. Benim ailem ev taşınırken yanımda olduğu icin ufak tefek masrafların bir kısmını karşıladı. Buraya kadar olan kısmı ayrıntı sorabilirsiniz diye yazdım.
Sorum şu ki evlenirken hicbir şey istemeyen kızların daha sonra kıymetsiz olmasıyla ilgili şeyler okuyorum. İkisi de cok iyi insanlar aramız cok iyi boyle bir durumu hic beklemiyorum ama burdan oğrendiğim kadarıyla evlilikten sonra herkes değişiyor.
Bir erkek kardeşi var. O evlenirken aileye masraf yaptırırsa (ki hic umrumda olmaz) gercekten kıymetsiz onemsenmeyen saygı duyulmayan biri mi olurum sizce?