Kızlar bu benim uzun bir suredir derdim.
Ben 4 5 yaşlarımdan sonra hep balıketli bir insan oldum. Lise donemlerinde 62 63 kiloyken şu an 70 71 kiloya kadar cıktım. Ve nedendir bilemiyorum kilo veremiyorum. Aslında iradesiz biri değilimdir oyle kilo verememe gibi derdim de yok hemencecik de veririm ama ortam beni cok etkiliyor. Erkek arkadaşım ben ne zaman diyete girsem kalkıp kebap yer kola icer kız arkadaşlarım ne zaman diyete girsem kumpir pizza yer. 1 tutuyorum 2 tutuyorum 3 de bırakıyorum kendimi. Pazartesi gunu baya da bi para verip spor salonuna başlayacağım ama hic umidim yok.
param var istediğim şeyleri alıp giyemiyorum ozellikle basen bolgem fazla. Boyum 1,65 ama ben 71 kilo civarındayım. Hayatımda hic bu kiloya gelmedim hayatımda stress fazla ama bu da bir bahane değil biliyorum nasıl aşacağımı bilmiyorum. Yanımda kilo vermesi gereken 1 insan bile yok. Herkes 45 50 kilo. Ayrıca sağlık anlamındada dokturum kilo vermemi istedi biliyorum inansam yaparım ama hic inanmıyorum kendime. Diyet yaptığımda arkadaşlarımdan soğuyorum resmen cunku ne zaman kızlar ben diyetteyim desem bugun pizza yiyelim sen orda salata yersin yada kumpir yiyelim sen ciğkofte yersin diyorlar. Derslerimde cok başarılıyım okulda derecem var onlar boyle olamadıkları icin en azından fizik anlamında iyi olmamaı istemiyorlar gibi geliyor. Kuruntu mu gercek mi bilemiyorum. Cok denedim ama hepmi diyetteyim dediğim anda canları pizza ister ya? 3 değil 5 değil ama normalde gidip yiyelim desem oğle arasında simit yerler. Ben napıcam ya? Topuklu ayakkabı giyemiyorum kilomdan ayaklarım mahvoluyor. Bir turlu toplayamıyorum irademi cok uzuluyorum