Merhaba arkadaslar, Nerden baslasam bilemiyorum :/ kaynanamla beraber yasiyoruz simdilik ve zaten genel olarak beni sevmez. Esim daima arkamda oldugundan vede onun istedigi kole gibi gece gundz temizlik yapmam bende rahatimi pek bozmuyorum , olculu sekilde temizlik yaptigim icin neyse. Konuya geleyim 2 gundur kaynanam evde degildi ve esimle aramiz bozuktu , 2 gundur suratı asık yanimda oturmadi dogru duzğun ama kaynanam gelince arasi onunla da bozuk oldugu halde geldi iceri. Bu cok zoruma gitti. Herneyse oturduk biraz baktim diyo yemek hazrlasana , dedim ben ac degilim . O da dediki hazirla ben acim tmm dedim ben yemicem. Bunun uzerine annesinin yaninda "keyfin bilir" dedi. Bu lafi uzerine asiri sinirlendm tabaklari tepsiye vura vura biraktim cok ses cikti. Kaynanam da zaten dunden benle tartsmaya hazir kizarak dedi "tmm bırak ben hazrlarim ". Bende dedim ki ya sen neden bana alinmaya, kizmaya bu kadar meyllisin. Dedi e bu tavrlarin ne . Bende o an daha fazla dayanamadim "bir evde kimse mi bi insani anlamaz deyip" ciktim odama gectim. Bunun uzerine esim arkamdan geldi ve kızdı, neden boyle yaptin?yemegi zehir ettin bize dedi. Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi. Bende ne dusundukleri artik umrumda degik dedim zaten bahabe ariyolr dedim. Esim cok sinirlendi kapiyi vurup cikti. Simdi kim haksz kizlar ya. Esim mi ben mi . Off bunaldim aksam aksam sizinle paylasmak istedim