selam bayanlar, benim bir derdim var. Kendi profilimle yazamadım cunku tanidiklar var.

birbucuk yıldır bu boyle suruyor. Yeni bosanmıştım. Bir suru şeyle boğuştum kendimi toparlamaya calışıyordum mesela depresyon vs....Bu sure zarfında biriyle tanisdim ama is nedeniyle gorusuyorduk. Sonra da acıldı niyetini anlayınca onu her yerden blokladım ama nasıl bir boşluktaysam artık epey pesimden postu. Sonra onu nasılsa ozlemeye başladım. Cunku bir sure sohbet etmiştik tanıştık. Sonra ben ona oyle bir bağlandım ki. Yemin ederim hayatımda oyle hickimseye bağlanmadım resmen suruklendim. Ben ona bağlandıkca onun ilgisinin azaldığını farkettim. Daha az arıyordu, guzel sozler hic soylemiyordu. ayağına cağrıyordu ben geleceğım o sadece yakınıma bir yere uğrayınca ziyaret edince kem kum ederek yanıma uğradı. Ben 10 defa Yanina gittiysem o 2 defa geldi ama ekstradan benim icin de degil dediğim gibi sadece uğradı. Resmen sevgi dilenir oldum kac kez soyledim cok ilgisizsin diye, ne guzel bir soz ve sevgiyi hissettirmek vardi. Ayrıca masraftan kacan biri bu dikkatimi cekti. Kendinin alması gereken seyleri bana odetti. Evine aldigi seyleri haric yani cimrilik var. Yol icin onca para harcadım hic ne kankim olsun dedi ne bir şey zaten de yanıma da gelmiyor. Neden devam ettirdin diyeceksiniz. beni motive ediyordu, ozguvenim duzeldi sayesinde o konuda hakkini yiyemem...

Sonra oğrendim ki başka arayışlara girmiş beyefendi başka kadınlarla da buluşup goruşmuş inkar etti tabi. Ben yine kopamadım, biliyorum def etmem lazım basımdan. Tayinini yaşadığım şehre istedi, annemle ailemle tanışmak istedi beni şaşırttı. Annem yas farki cok diye karşı cikti 10 yas buyuk o. Annem onunla konuşmamı dahi istemiyor. Sana proje bahanesiyle yaklasmis kandilmiş seni iki cocuklu adamı ne yapacaksın dedi, pek sıcak bakmadı. Benim de bir cocuğum var oysa ki. Bu Corona olayından sonra o iş de kaldı bakanlıkta calisan bir aile dostumuz soyledi her şey ertelendi maalesef hayat durdu dedi onu araya dusurmustum. Tayini icin elimden geleni yaptım. Ne yapayım ertelendi. Dun de bana ne yapalım sende boyle uzaktan uzağa zor oluyor dedi sanki ben değil kendisi benim ayağıma geliyor gibi. Uzun lafın kısası. Beni değersiz hissettirenden kopamadım. Cunku boşluktaydım ama nasıl bir boşluksa artık Hayatımda boyle bir şey yaşamadım ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Oyle bir cıkmazdayım ki. Butun gece ağladım uyuyamadım. Beni aldığı yere bırakıyor tekrar. Yani o boşluğa...hayat oyle anlamsız geliyor ki. Onu artık nasıl bir yere yerleştirdiysem. Onsuz bir gelecek bile duşunemiyorum. Ben onu geri kazanmak istiyorum, kaybetmek degil. tatlım askim yazardı o bile yok da yok soğuk soğuk yazıyor dayanamıyorum buna. sakin kafayla konuşalım yazmış en son. Nasil bir tavır takinacagimi bile bilmiyorum o kadar karisik ki kafam.