merhabalar arkadaşlar bu siteye konu acmak icin yeni uye oldum sayılır...ancak daha once arasıra takip ederdim sonra bende paylaşmak fikir sahibi olmak istedim.şuan yazacaklarıma nerden başlayacağımı gercekten bilmiyorum haketmediğimi duşunuyorum boyle bir durumu hicbir kadın haketmez...konuya giriyorum kızlar neolur yardım edin!!!
Daha once de bir konu acmıştım o konumu okuyanlarınız varsa belki beni daha iyi anlar..yaklaşık 8 aylık evliyim eşimi severek evlendim o da beni...ancak eşimin cinsellik uzerine birtakım istekleri vardı ve ben istemiyordum yani hayatımda cinselliği ilk eşimle yaşadım belki zamana ihtiyacım vardı bilmiyorum ama onun talepleri bana cazip gelmiyordu o yuzden istemiyordum ama normal olarak bana gore duzenli bir evliliğimiz ve cinsel hayatımız vardı..bugun sabah oğrendiklerim beni yıktı resmen!! eşimin başka bir telefonu olduğunu gordum ve evimizdeki kutuphanede saklamış mesajlarını okudum rehberine girdim birsuru kız ismi ve mesajlar....okudum ve okudukca ağladım kendimi kaybettim beni defalarca aldatmış bana iş yemeğine gidiyorum diyordu kızlarla yemeğe cıkmış hediyeler almış onlara bunları mesajlarda okudum...oğleden sonra eve geldi ve bilgisayarını acmasını soyledim facebook'una girmesini soyledim actı ve eklemediği ama mesajlaştığı bir suru kız....birkacını okudum..ne yapıyorsun sen bana guvenmiyor musun dedi ve facebook'unda kızın biri yazmış ''seni cok ozledim aldığın tek taş cok guzel teşekkur ederim ne zaman bana geliyorsun'' ne demek bu diye bağırdım ağladım o hemen bilgisayarını kapattı ve bahaneler uretti arkadaşının ustune atmaya calıştı beni cok sevdiğini asla aldatmadığını birsuru şey soyledi hemen gizli kullandığı telefonu getirdim peki bu ne dedim once afalladı nerden buldun dedi sen telefonu nereye koyduğunu bilmiyor musun dedim inkar etti arkadaşınınmışta eşime vermişte saklasın diye yoksa arkadaşının da eşiyle arası bozulacakmış boşanırlarmışta birsuru cocukca yalanlar nasıl bir adamla evlenmişim onu hic tanıyamamışım.ağlaya ağlaya eşimi evden kovdum ve saatlerdir arıyor acmıyorum kendimi cok kotu hissediyorum severek evlendiğim insanı tanıyamadığımamı yanayım aldatıldığımamı yanayım arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum...beni cinsel istekleri yuzunden mi aldattı neden aldattı bilmiyorummm tek bildiğim cok kotuyum kabullenemiyorum kimseye birşey anlatmadım nasıl bir yol izleyeceğim...cok karmaşık yazmış olabilirim kızlar neolur kusura bakamyın inanın ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor.. hepinize teşekkur ederim..